Přejít na obsah

SVSKY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli SVSKY

  • Datum narození 22. únor

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Studénka
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

SVSKY's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. SVSKY

    Ovládací páčka blinkrů

    Jinak u mě je to případ č.1 , zhasínají i když ještě ukon nebyl proveden.
  2. SVSKY

    Ovládací páčka blinkrů

    Díky mrknu se na to, jinak problém je ten, že dám normálně blinkr, klasicky vyskočí jako by měl po provedení úkonu ale přestane blikat třeba v půlce intervalu a sám se vypne ale nevycvakne, až provedu zatočení se klasicky vypne. Jak bylo již řečeno, asi bude problém v té plastové tyčince? Která se prý opotřebuje. Pomáhá když třeba dám blinkr a on se hned po 2 blinknutích vypne, tak na něj jakoby zatlačím a zase jede ale musím to držet.
  3. Zdravím, když už se tu řešila výměna s detailním návodem na 307, zajímalo by mě, zda ty páčky jsou všechny stejné? Chci vyměnit jen levou tzn. směrovky a přemýšlím, zda mi tam bude sedět jakákoliv páčka. Třeba z citroenu nebo jakéhokoliv Peugeotu. Vzhled je sice stejný ale zajímá mě zapojení jestli není náhodou jiné. Auto mám 206 r.v. 2004 XS Díky.
  4. SVSKY

    P206 1.6 16V volnoběh

    Díky ještě vyzkouším jestli jsou svíčky OK a kdyžtak sem napíšu co zjistí diagnostika.
  5. Zdravím, Těsně po nastartování motor běží nepravidelně, do pár sekund je to ale v pořádku. Byl sem na STK, prošel sem v pořádku, akorát na emisích na diagnostice vyskočilo několik chyb a to hned po nastartování. (ve 3/4 válců bylo málo paliva, nebo něco podobného už si to přesně nepamatuju.) Po druhé už tam ty chyby nebyly. Auto se začne trošku klepat, po cca 5 vteřinách ok. Čím by to mohlo být? Přemýšlel jsem nad svíčkama nebo vstřiky, ale netuším nemá někdo zkušenosti s podobným problémem? Není to nic hrozného ale aby to potom nebylo horší. Za všechny rady díky.
  6. Zdravím, mám takovou otázku. Potřeboval bych komplet osazený chladič. Neví někdo, jestli jsou všechny chladiče na 1.6 stejné a co se týče zapojení? Mám auto bez klimy, u nás na vrakovišti mají chladič přímo na 1.6 16v ale je s klimou. Zajímá mě hlavně zapojení. Pán mi řekl, že prý to je stejné, že tam je jen navíc držák klimy + ten chladič na klimu. Díky.
  7. SVSKY

    206 po čelním nárazu

    Ono právě to bylo tak ve 20-30 za hodinu, tam to odnesl prostředek kapoty tzn. chladič, kapota a světla jinak spodní nárazník je třeba netknutý i s tím podélným nosníkem. Ale když říkáte, ještě se pokusím sehnat někoho, kdo se mi na to podívá. Ale mockrát děkuju.
  8. SVSKY

    206 po čelním nárazu

    Proč myslíte, že to je totálka kvůli airbagum?
  9. Dobrý den. Zajímalo by mě, jestli se vyplatí opravovat škodu po čelním střetu. Auto je 1.6 16v xs - ročník 2003 v krásném stavu (165 000 najeto). Budu potřebovat komplet chladič se saharou i s kapotou, levý přední blatník, obě světla, přední maska se znakem, střelily oba airbagy+oba přední pyropasy, tz. reset jednotky a novou airbag jednotku. Taky by mě zajímaly tyhle držáky světel, jestli jsou přišroubované, nebo bodově svařené. (viz foto.) Pásy to budu muset rozdělat celý sloupek i se stropnicí nebo jen sloupek a zadní stěnu? (mám 3 dveř.) Celkově co sem se tak díval, všechno jde sehnat, dokonce jsem sehnal i ty držáky světel, ale jak je tam právě dostat. Děkuju za případné rady
×
×
  • Vytvořit...