Přejít na obsah

Karol.rk49

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Karol.rk49

  • Datum narození 1.1.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Partizánske
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Karol.rk49's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, po opakovaných návštevách autorizovaný servis final cd konštatuje, že auto, resp. prevodovka nemá problém. A tie zvuky by mohol spôsobovať dvojhmotny zotrvačník. Od poslednej prehliadky som ubehol 30 000 km a zvuk je stále rovnaký.
  2. Zdravím vás, určite sa tu nájde veľa šikovných ľudí, preto by som chcel požiadať o radu. Zhruba mesiac si neviem dať rady s riadením a ubiehaním auta do strany. Už som absolvoval 3 geometrie podvozku v dvoch autorizovaných servisoch všetky hodnoty boli ok. , test pevnosti naprav a tlmičov na stolici v stanici stk, bol nanovo kalibrovany snímač uhlu natocenia volantu. Výsledok kontrol v oboch servisoch bol, že je všetko ok-nic nemá vôľu. Pneu su nové, zn. Continental, namontované po 1. geometrii. No napriek tomu auto ubieha do strany, volant sa po vytoceni uplne nevyrovna do nulovej polohy. Počas jazdy je na volante cítiť jemné brnenie, ale len ak ním mierne zatacam do stran. Inač s volantom vôbec netrasie. Z autorizaku ma poslali domov. Podľa ich vyjadrenia sa musia nové pneu zadrať. Po prejdeni 1000 km sa mam vrátiť. Pri brzdení a akceleracii neťahá do strany. Vedel by mi niekto poradiť, čo by mohlo byť príčinou, prípadne doporučiť servis, ktorý by mi vedel pomôcť (najlepšie v okoli Pd, Tn)? Peugeot 508-sw r. 2014 103 kw Diesel, 190 000 km. Ďakujem za rady.
  3. Zmena čerpacej stanice pomohla s trhanim motora. Avšak zvuky akoby od prevodovky pri 3. zaradenom stupni v rozsahu 1500 az 1800 ot./min. pri miernom zatazeni motora (jazda po rovine alebo miernym klesanim) pretrvávajú. Nepomohla vymena oleja v prevodovke. Ma niekto z vás podobne problémy alebo vie poradiť? V autorizaku to povazuju za normalne.
  4. Karol.rk49

    Navigace - aktualizace

    Fajn, že sa postupy zhodujú, no mna zaujima co robit s cd aby som nieco nepokaslal..
  5. Karol.rk49

    Navigace - aktualizace

    Zajtra pon idem. Nepotrebujem celu EÚ, aky je postup nahratia map v domacom prostredi?
  6. Karol.rk49

    Navigace - aktualizace

    Zdravím, objednal som si v peugeote cd s mapami pre peugeot 508 sw 2.0 hdi 103 kw 2014. A v autorizaku mi tvrdia, ze nahravanie map Európy trva 5-6 hodín pri nastartovanom motore. Nie je to zvláštne?
  7. Zdravím vás, V poslednej dobe pozorujem zvlastne zvuky akoby od prevodovky. Pri jazde po rovine, v minimalnej zatazi motora sa pri cca 1500 sz 1800 otacok ozyva od prevodovky, resp. od motora pazvuk.. Nieco ako piskanie alebo klepkanie, ktore zmizne akonáhle uberiem alebo pridam plyn. Taktiež za posledné 2, 3 nadrze obcasne pocut vyrazne klepanie od motora. Tiez v zhruba 1500 az 1800 ot. Znie to akoby klepali vstrekovace. Ojedinele autom cukne, rastie spotreba... Bol som v autorizaku aj u specialistu na vstrekovace a nenasli ziadnu zavadu.. Odporucili inu cerpacku. Mate niekto podobny problem?
  8. Karol.rk49

    nefunguje 12V zasuvka

    Zdravím, rád by som sa opýtal či 12v zasuvka v stredovom paneli pod opierkou a zasuvka na zapalovač majú byť pod prúdom aj po vypnutí motora? Môj peugeot 508 sw 2.0 hdi 103 kw má zasuvku na zapalovač a zásuvku pod opierkou stale pod prúdom a naopak zasuvka pri zadných sedadlách a v kufri je po vypnutí motora bez prúdu. Má to tak byť, alebo je niekde problém. Všetky poistky súv poriadku. A taktiež elektronické zariadenia v aute sú v poriadku.
×
×
  • Vytvořit...