Přejít na obsah

Pipel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Pipel

  • Datum narození 5. červen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Děčín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

338 zobrazení profilu

Pipel's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Pipel

    zvuk - hlášení závady?

    Teplota to také není ... Přišlo vyjádření už i od Peugeotu z Prahy, že tenhle ton není origo peugeot. Takže jediná věc co nemá origo na autě je tažné zařízení. Zřejmě asi někde bude blbý kontakt. Pípá to i když je připojený vozejk a zkoušel jsem i vyndat pojistku od elektriky k tažnýmu a nepomohlo to.
  2. Pipel

    zvuk - hlášení závady?

    Tak senzory vypnuty 2dny v kuse a beze zmeny. ... Mozna to bude mit neco spolecneho s teplotou. Pipa az po nejaky dobe jizdy az kdyz je vozidlo zahraty.
  3. Pipel

    zvuk - hlášení závady?

    Tak jsem si pohrál s rádiem, vymazal jsem všechny data o telefonech, nové párování jsem nedával a bez výsledku.
  4. Pipel

    zvuk - hlášení závady?

    Kameru nemam a park asistenta taky ne. Jen park senzory. Mam tam bluetooth v radiu, ale pipa to i když mám připojený mobil, ale i když mobil sebou vůbec nemam. Zkusim se nějak pohrabat v nastaveni radia a mobilu.
  5. Pipel

    zvuk - hlášení závady?

    Diagnostika (přímo v Peugeotu) nic neukázala, pouze že je zanešený FAP, ale kdyby byl FAP uplně v háji tak by prý vyskočila chybová hláška a auto by jelo v nouzáku. Auto jede normálně ztráta výkonu žádná. V servisu peugeot také zvuk neznají. Poslali nahraný zvuk do servisu do Prahy Hlídání tlaku v pneu nemám.
  6. Pipel

    zvuk - hlášení závady?

    Nesinalizuje to vůbec nic. Žádná kontrolka nebliká ani v rádiu v chybovém hlášení nic není. Žárovky všechny svítí, zkoušel jsem za jízdy otevírat dveře, odpoutat se, různě zatahovat ručku atd., ale pokaždé je to jiný zvuk. Hlavně to sou zvuky nepříjemný. Tohle z ní normálně, pokud to teda nepípá 4x zasebou.
  7. Dobrý den, setkal se někdo z Vás s tímto zvukem u 5008? Nemůžu přijít na přícinu vzniku. Dělá to jak za jízdy tak i když stojím. Někdy pípne jen jednou a někdy to pípá třeba 4x zasebou. Žádná chybová hláška na displeji ani blikající kontrolka zvuk nedoprovází. Díky za radu 5008_Zvuk.mp3
  8. Dobrý den, setkal se někdo z Vás s tímto zvukem u 5008? Nemůžu přijít na přícinu vzniku. Dělá to jak za jízdy tak i když stojím. Někdy pípne jen jednou a někdy to pípá třeba 4x zasebou. Žádná chybová hláška ani blikající kontrolka zvuk nedoprovází. Díky za radu 5008_Zvuk.mp3
×
×
  • Vytvořit...