Přejít na obsah

jarda.zelvak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Vše od uživatele jarda.zelvak

  1. Je to tak. Myslím, že je to nejlepší varianta a za ty peníze. Dobrý. Aspoň bude hned jasné, že je funkční.
  2. Myslíš, že je to moc? Bez práce. Na vrakáči mi nabídli za 4 tisíce převodovku a za 2 tisíce montáž. Tak snad hned poznám, jestli je v pořádku. A když jsem četl recenze na tyhle auta o převodovkách nikdo nenapsal ani slovo. Tedy ohledně poruchovosti. jinak na Ebay za ni chtějí 600 euro.
  3. To jsem znejistěl. Mechanik mi říkal, že je to převodovka. Doufám, že se neplete a zase se nebude opravovat něco co funguje. Konkrétně mluvil o výměně ložisek, ale za šest tisíc materiál. Tak radši seženu z vrakáče rovnou ojetou celou. Mohlo by to klapnout a vyjít celkové levněji.
  4. Ahoj. Prosím o radu. Peugeot 806 2.0i 100Kw , r.v. 2000, LPG Když není motor v tahu - sešláplá spojka, nebo volnoběh - vydává převodovka klepání podobně jako cvrček u kola. Než začali tyto zvuky, nešla dobře řadit čtyřka. Ted´ už jde dobře... Každopádně bych prosil o radu, jestli mohu dát převodovku z 2.0 turbo, nebo prostě z vozu s jiným výkonem, ale třeba stejným rokem výroby. Případně by mi nevadila delší pětka, nejezdím moc naložený , takže by si s tím motor snad poradil. ? Nejsem mechanik, takže prosím o rady pro laika. Díky.
×
×
  • Vytvořit...