Přejít na obsah

Slávek2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Vše od uživatele Slávek2

  1. Slávek2

    p.Počítač

    :rokerAhoj Kučo, V tvém případě může ta rovnice vypadat asi takto: Spínač+drát+trocha práce+Milhaus65 = funkční palubní počítač Ještě jednou díky moc Milhausovi65, funguje to perfektně!
  2. Slávek2

    Rozvodový řemen 406 HDI

    Ahoj, Dle příručky na P406 2.0 HDI: Provoz převážné dálky mimo město: 160.000 km nebo 10let Provoz intenzivní převážně město: 120.000 nebo 5let
  3. Slávek2

    Palubní počítač

    Ahoj, Napojil jsem se na modrý kablík u páčky (dle fotky ve vláknu)a ten spojuji se zemí přez spínač, který jsem umístil vedle dislpeje. Páčku jako takovou nepoužívám pro spínání. Šlape to dobře, teď to potřebuju povolit v ŘJ.
  4. Zdravím, Podařilo se mi zprovoznit palubní počátač (dodělaný spínač) dle návodu ve vláknu a nyní mi to ukazuje všechny potřebné udaje: spotřebu, km, dojezd atd. Problém je, že mi tam nechodí žádná data a mám tam jen ---. Dle vlákna se musí povolit načítání dat z ŘJ. Můj dotaz: je někdo v Praze nebo okolí, kdo by mi to mohl za rozumný peníz nastavit - povolit v ŘJ ? Mám P406 r.v. 03/2000, velký display. Díky předem za odpověď.
  5. Tak už jsem odstranil ten problém s váznoucími dálkovými světly. Nakonec to zůstávalo viset, protože je mechanismus už dost opotřebovaný. Je tam takové kolečko po němž se má odvalovat dálkové světlo, ale to kolečko bylo zadřené. Dále byl problém v ostrých hranách jak na lyžičkách, tak i na půlkruhovém kontaktu. Kolečko jsem rozchodil a hrany obrousil jemným smirkem, Vše jsem nakonec namazal vazelínou. Šlape to dobře. Ušetřil jsem 1.500 Kč za novou páčku. Vím, že to není na věčnost, ale něco to vydrží. Jsem dělal rozborku a sborku snad 20x, už to umím poslepu Mrkněte na přiložené foto. Všem díky za nápady.
  6. Tak už jsem to měl dvakrát rozebrané, dvakrát vyčištěné (lehce smirek + líh) a stále stejný výsledek z 80% vždy naskočí i dálková světla, ale já na to příjdu!! Chlapi, dík za rady s tím rozpojováním, zkusím to. To schéma je správné - relé to nemá.
  7. Páčku jsem rozebral a vyčistil a nakonec naolejoval, aby lépe chodila. Přesto závada trvá. No nic rozeberu to jěště jednou a postup zopakuji. V nejhorším koupím novou - 1.300,-. Musím ale mít jistotu, že je to opravdu páčkou. Hezký víkend všem!
  8. Zdravím, mám takovou lahůdku. Zničeno nic se mi začala zároveň s tlumenými světly rozsvěcovat i dálková. Není to pokaždé, ale v 80% procentech případů se mi s tlumenými rozsvítí i dálková. Vymontoval jsem a rozebtal levou páčku a očistil a naolejoval celý mechanismus kontaktů. Závada pokračuje. Máte nějakou radu, jak najít příčinu táto závady?? Díky za odpověď.
  9. Ahoj lidi, možná máte podobný problém. Měl jsem dlouho potíže s příliš vysokým volnoběhem na mém P406 2.0 HDI r.v. 2000. Projevil se až po cca 5-ti minutách jízdy. Volnoběh osciloval mezi 1.100 až 1.250 ot/min. Byl jsem z toho na nervy. Udělal jsem si nezávisle na této závadě před odjezdem na hory test chladicí kapaliny z něhož vyplynulo, že je mrazuvzdorná jen do -9°C. Proto jsem se rozhodl pro její vyměnu za směs do -30°C. Nic jiného něžli prostou výměnu kapaliny jsem nedělal. A světe div se - volnoběh se ustálil na 930 ot/min a doposud drží. Věřte nebo ne, mám po problému. Možná jsem měl kdesi vzduchovou kapsu nebo chladící směs nechutnala sensorům v motoru..kdo ví?
×
×
  • Vytvořit...