Přejít na obsah

papadzorzo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

O uživateli papadzorzo

  • Datum narození 11.9.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    olomouc
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

papadzorzo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Tak auto už je ze servisu doma. Nakonec nezbylo než ho postupně nechat odtáhnout do servisu. Tam zjistili že za vše může startér. Roky na něj kapal olej až už to nevydržel a doslova chcípl. Dali mi tam nový a vše je ok. Ty hlášky byly jen důsledek a baterie byla taky v pořádku. Diagnostika byla ok a za ty světla si můžu sám když se dával nové žárovky tak sem je pootočil zobáčkem trochu jinak a proto svítili moc dolů jen pár metrů před auto. No celá sranda mě přišla na 7tis a ujištění že i když olej bude kapat pořád, tak dalších pár desítek tisíc km startér vydrží.
  2. Tak zatím nic nového Baterie nabitá, baterie v klíči výměnná, elektrika mi spadla do economy módu a kabely z obrázku jsem prohlédl kam až to šlo, ale nic podivného sem nenašel. Známý má prý vlastní diagnostiku i kabel, tak to bude asi poslední pokus ještě. Jinak to budu muset nechat asi odtáhnout postupně přes celé město do servisu ať si s tím lámou hlavu zase oni. Ještě jsem si vzpomněl že tak týden před tím než se to stalo sem si říkal že se mi nějak nezdají světla. Přišlo mi to jako bych pořád jel jen na parkovačky. Svítily jen pár metrů před auto. Ve městě to nešlo moc poznat, ale když sem vjel někam kde lampy nebyly tak sem měl docela bobky. Nevím jestli to může mít nějakou souvislost asi ne, ale i tak to bylo divné. A taky se mi dvakrát stalo že po otočení klíčem trvalo než naskočilo. Takové to heknutí. To nedělávalo, ale je zima a nejezdím úplně každý den tak sem tomu nevěnoval pozornost.
  3. Zdravím, dnes ráno jsem otočil klíčkem a ani ťuk. Zniceho nic prostě ani neškrtne. Baterka by měla být dobrá protože vše svítí a funguje. Po pár pokusech se ukázalo hlášení viz foto. Alternátor jsem měnil loni a baterií zkusil odpojit a pořád nic. Ví někdo co s tím může být? Děkuji Olomouc
×
×
  • Vytvořit...