Přejít na obsah

mateskuci91

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

O uživateli mateskuci91

  • Datum narození 6. květen

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Strmilov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mateskuci91's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dobré ráno všem, tak po včerejší pohodové projížďce dnes opět auto po chvíli jizdy chcíplo. Naftou to nejspíš nebude, to co bylo včera v hadicím bylol ve sklenici vedle auta - ráno -16°C a nafta tekutá, nějak extra nezakalená. Dnes budu pokračovat v hledání.
  2. Zdravím, děkuji všem za rady. Teď jsem auto přivez domů, celý den bylo vy vytápěné dílně a komplet se vyčistil přivod paliva a sítko v nádrži - trochu bordela tam bylo. Auto jelo krásně, uvidím ráno. Diagnostika dneska nevyšla, sem domluvený na zítra - je třeba smazat chybu a uvidím jestli neřekne ještě něco jinýho. Jinak jako pokus mám ten trošek nafty z trubek ve sklenici venku, uvidím jak bude ráno vypadat. Co se týče filtru, uvidím co to bude dělat, je měsíc starej a ani teďka nemám zrovna nikoho, kdo by ho vyměnil, ale věřím že už to snad bude ok.
  3. To s zamrzlym palivem mě napadlo včera, takže jsem dal do nafty aditiva a doufal že to bude ok. Co jsem zatím mluvil se sousedem-automechanikem , tak říkal že tam někde může být nějaký ztuhlý bordel a nafta pak v -15°C neproteče. Za chvíli jedu za ním, tak uvidím.(jestli tam vůbec dojedu)
  4. Na dia bych se měl dostat ke známýmu odpoledne, mezitím čekám na souseda, až bude v dílně, jestli on tam něco nenajde. Konektory zkouknu, díky za tip. Filtr je novej - výměna začátek ledna. Po koupi auta jsem nechal udělat rozvody, ojel a všechny filtry.
  5. Dobrý den všem, od prosince jsem šťastným majitelem P307 1.6 HDI 80 kw r.v. 2005 a do včerejška jsem neměl žádný problém. Ale včera, kdy bylo -20°C jsem v pořádku nastartoval, nechal motor bežet cca 5 minut na volnoběh a vyrazil do práce. Po cca 3 km motor sám od sebe chcípnul, rozsvítila se kontrola motoru a PC zahlásil Depollution system failed. Po cca 1 minutě jsem nastartoval a dojel opět cca 3 km a motor zase zdechnul. Tímto stylem jsem dojel do práce(cca 10 km) a nechal auto do odpoledne. Po práci jsem v pořádku nastartoval, dojel domů a vyrazil na nákup. Auto jelo normálně, na benzině jsem koupil pro jistotu aditiva do nafty a dotankoval Verva Diesel. Auto celou dobu jelo OK, jen stále svítila chyba. Ptal jsem v Peugeot Jindřichuův Hradec a bylo mi řečeno že je třeba jen chybu smazat z PC. Dnes ráno -15°C, auto chytlo krásně a po ujetí 100m ten samý problém jako včera. Neví někdo co by to mohlo být?
×
×
  • Vytvořit...