Přejít na obsah

Blix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Blix

  • Datum narození 24.8.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Frýdek Místek
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Blix's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

2

Popularita

  1. Blix

    Automatické stěrače 406 D8

    Nejsou! Jak to borec lepil tak mu skrz dírky drzacku protekl přebytek lepidla a udělal kuličky, blbý milimetr, zarovnal jsem to a je to perfekt! Tipuju že ten můj původní sensor je dobrý ... nevím že sem si toho nevšiml, je fakt že sem to teď asi poprvé viděl ve dne.
  2. Blix

    Automatické stěrače 406 D8

    Čistil jsem ty gelové polštářky, kontroloval to ale furt nefungoval. Tak jsem koupil jiný funkční sensor ale zatímco na příjímací straně gel krásně přilnul ke sklu a sensoru, na vysílací straně je vidět jak polštářek pořádně nedoléhá ani na jednu stranu. Funguje to ale pokud sensorem trošku pohnu stěrače se hned zblázní. Na pořádné přilnutí je potřeba potlačit absurdní silou, přijde mi že přilnutí brání ty dva výstupky vedle gelu.. ještě si s tím pohraju.. Zajímavé je že i když jsou oba sensory stejného kat. čísla, výrobce a jen 3 měsíce výroby od sebe jsou každý jiný a svítí i jinou barvou.
  3. Blix

    ukažte svoji 406

    Díky, snad vydrží. Je to pekáč ale i s rozpočtem do 50 tis tu nebyl žádný silnější benzín co by za to stál Akorát mě mrzí že sem se nezajel podívat na to turbo v teplicích, prodává to snad už rok.
  4. Blix

    406 V6 140kw průběh výkonu

    MAP sensor nebyl vůbec zapojený, po resetu řídící jednotky už to jezdí normálně. Na 4k je nárůst výkonu ale přirozeně.
  5. Blix

    ukažte svoji 406

    Po dlouhodobém vození se v 2.2i Break (R.I.P.) a občas v 2.0Turbo (obě místního uživatele Miku45) jsem pořídil vlastní 406ku na zimu, nebo snad i víc: 1997 Peugeot 406 V6 140kw s LPG a tažným koupen za 15 ooo,- ve stavu "jezdí to", ale už se přisál na mojí peněženku najeto 300 - 500 tis. Žlutý vnitřek a proti základní výbavě navíc jen příplatkový kazeťák. Na levém blatníku má jeden blinkr navíc kdyby něco
  6. Blix

    Automatické stěrače 406 D8

    Díky prohlídnu to tam pořádně. Sklo bylo měsíc zpět měněné býv. majitelem a nefungovalo to předtím ani potom. Asi tam bude úplně chybět.
  7. Ahoj, mám na páčce polohu AUTO, na skle svítící sensor, ale když dám páčku do polohy auto tak stěrače jedou normálně na pomalý přerušovaný interval jak v obyčejném autě. Přijde mi jakoby to někdo schválně předělal. Poradíte mi po čem se dívat a jak zprovoznit automatiku ?
  8. Blix

    406 V6 140kw průběh výkonu

    Tak to vypadá že to spíš mezi 3 a 4 tisící nejede, rád mi v těch otáčkách vyskočí i plyn (LPG). Na co se kouknout? Napadá mě jen MAP sensor a sensor klepání?
×
×
  • Vytvořit...