Přejít na obsah

Kalashnikow88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Kalashnikow88

  • Datum narození 6.12.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Rožmitál p. Tř
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kalashnikow88's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Presne takto jsem to nezkousel. Po nandani baterky jsem cekal cca 5 minut, pak jsem vlozil a pootocil klicem a cekal zase cca 5 minut. A nevyndaval jsem ho a zkusil nastartovat. Nic. Imo fault to nehlasi, porad economy mod. Ted jsem baterku vypojil a necham delsi dobu vypojenou. A pujdu to zkusit znovu.
  2. Central jde. Baterka je nova, tam jsou ciste a na svorkach jsem je taky ocistil. Baterii jsem po nakupu dobil, je nabita.
  3. Prave ze nejde. Zapojim baterku, nahlasi to economy mod i kdyz se nevlozi klicek do zapalovani. Po vlozeni klicku a otoceni se rozsviti kontrolky, na displayi se objevi economy mod a po schvili zhasne. Kontrolky jeste chvili sviti, sviti i kontrolka motoru a po dalsi chvili zhasnou vsechny kontrolky a sviti pouze kontrolka baterie.
  4. a lze nejak nastavit imobilizer i pres to, ze to je v economy modu? Vse pred tim fungovalo, nez se vyndala baterie
  5. Nenastartuje. Nemysli si, ze jsem to nezkusil.
  6. Tak jsem nainstaloval novou baterii a držel se zde vypsaných postupů a stále to nic nedělá. Pořád to je v economy módu Čím dále by to mohlo být?
  7. Ahoj všem, nějaká podobná témata jsem pročetl, ale nikde jsem nenašel úplně odpověď na můj problém. Mám Peugeot 807, 2.0 HDi, 74 kW, r.v.2004. Teď, když se trošku ochladilo, hůře mi auto startovalo. Točilo delší dobu, ale chytlo. Na diagnostice to chybu neukázalo. Zkusili jsme přehodit baterku, z P306. Nechal jsem ji tam do rána a ráno při mínus 1 stupni baterka z 306, kterou jsme dali do 807, skoro ani neotočila. Ale baterka z 807, kterou jsme dali do 306, uplne v pohode. Tak jsem ji pak zase prehodil a od te doby chyby. Nejdrive to hlasilo Engine Imobilizer Fault. Zkusil jsem i druhy klic, u ktereho to ukazovalo tuto chybu take. Zkusili jsme tocit a nechytlo. Po chvili to zaclo ukazovat Economy Mode Active a zase jen točí a nic. Ted jsem objednal novou baterku, pac tam je jeste original baterka a uz ji moc neverim. Mam ale tuseni, ze tomu nova baterka nepomuze. Nemate nekdo podobnou zkusenost?
×
×
  • Vytvořit...