Přejít na obsah

CeL78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

Vše od uživatele CeL78

  1. CeL78

    Automatická převodovka

    Třeba v garaži, kde je rovina. Ráno se nastartuje a čekáš třeba na dítě než nasedne a pak zkusíš zařadit - nejde. Vypneš motor, nastartuješ a zařadíš bez problémů.
  2. CeL78

    Automatická převodovka

    Někdy se to nestane. Není to vždy. Automaty máme pořád, ale žádný předtím to nedělal. Až 307, kterou jsme koupili starou, jen jako náhradní vůz.
  3. Ahoj, mám takový problém s automatickou převodovkou. Po nastartování, pokud se hned nerozjedu a sedím v autě třeba 2 minuty, tak potom nejde posunout řadící páku z P nikam. To stejné je když zastavím a někde na někoho čekám a dám páku na P pak pustím brzdu a za 2 min se pokusím zařadit, tak nejde taky pohnout řadící pákou. Stačí vypnout motor pak nastartovat a řadící pákou jde hýbat.
  4. CeL78

    Venkovní teploměr

    ano mám ho až vzadu u skla. díky
  5. CeL78

    Venkovní teploměr

    Je možné aby teplotní čidlo bylo jinde u mé 307 ? Na pravém zrcátku zespodu nemám žádný trčící kolíček. Prostě je tam zrcátko hladké a není tam dírka jako na přiložené fotce.
  6. Děkuji, ale nenašel jsem tam co přeně chci. Je to všeobecně pro všechny modely a ty si pak musis pro určitý model vypsat co kdy měnit. Stačí se přehlédnout a nějakou činost vynecháš úplně. Předtím jsem měl mondeo a na něj jsem našel návod co kdy měnit a bylo to jen na moji motorizaci. Prostě máš jistotu, že jsi na nic nezapoměl. Každopádně děkuji za odkaz i toto pomůže, ale hledal jsem něco jiné. Příklad 1 servis 20000 nebo rok -vymena oleje atd. 2 servis 40 000 nebo 2 roky -vymena oleje atd. -výměna .. . . 5 servis 100000 nebo 5 let -olej -filtry - rozvody - kapalina v převodovce
  7. Nemůžu nikde najít intervaly prohlídek, přesněji kdy a co se má měnit. díky
  8. CeL78

    Držák na nápoje

    Já koupil tento https://www.bestdarky.cz/univerzalni-drzak-do-auta-na-napoje-p-7397.html Cena 75kč nasadit lze pouze do ventilátoru na straně dveří, takže koupit 2, jeden řidiči a druhý spolujezdci. Uprostřed je blbý úhel a hrnek nelze upevnit rovně, navíc se eliminuje riziko polití rádia. Maželka tam vozí svůj 0,5l hrnek s kafem a ani se nehne. Opravdu doporučuji pro 5008, ale pouze do ventiláítoru u dveří
  9. CeL78

    Držák na nápoje

    Kehar a to jako vymontuješ rádio ? :-)
  10. CeL78

    Držák na nápoje

    ty z aliexpresu prodáva u nás bestdarky.cz a mají ho skladem a za 75 to už se vyplatí koupit rovnou těm co jsou z prahy anemusí čekat měsíc. https://www.bestdarky.cz/univerzalni-drzak-do-auta-na-napoje-p-7397.html
  11. CeL78

    Držák na nápoje

    Hledám někoho kdo by byl schopný a hlavně ochotný držák vytisknout. Soubor pro tisk dodám a tisk zaplatím díky
  12. Zdravím, máte nějak vyřešený držák nápoju v 5008? Je nějaká vychytávka, která jde přikoupit? Dík za tip
  13. Zdravím, dá se v navigaci vyhledávat podle čísla popisného. V základu to jde podle čísel orientačních, ale ty například ve vesnicích nejsou.
  14. Já přece vím, že nejde nastavit někde v nastavení, aby se zobrazovala rychlost, ale ještě jsem se nesetkal s navigací, která by nešla upravit.
  15. HUD nemam a je to pro mě jako spolujezdce. Na tachometr je ze sedadla spolujezdce hůř vidět.
  16. Zdravím, jde nějak u této navigace nastavit aby někde v rohu ukazovala aktuální rychlost ? Díky Mirek
×
×
  • Vytvořit...