Přejít na obsah

RomBar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele RomBar

  1. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    780 Kč za diagnostiku.Byly na mě hodní protože už jsem to s něma řešila po telefonu. Asi když mě viděli jakjsem z toho špatná tak se jim zželelo.
  2. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    Už toho člověka nechci nikdy v životě vidět a ani o něm slyšet. Musela bych ho plesknout po hubě aby se probudil.A víte jak to je zabiju šaška a budu platit celej cirkus
  3. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    Tak jsem dnes navštívila autorizovaný servis v Přerově a bylo mi řečeno že udělala chybu když po rozvodech nastavoval diagnostikou na studeném motoru.Nastavili mi to za tepla seřídili vstřiky a auto šlape jako hodinky. V servisu přístup naprosto 100% strašně hodní a vstřícní mechanikové a technici. Můžu vřele doporučit.
  4. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    No tak to mu dám přečíst.Jenže je to asi mistr světa amoleta a pan bezchybný.Dáva od toho ruce pryč žádnou chybu neudělal.
  5. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    No tak podle všeho na to prdí a vymluvil se na naftu. Ptal se co tankujeme tak jsem mu řekla že vervu na benzině a okamžitě mi řekl že to je nafta která nemaže a že je to nahouby.
  6. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    Neustále si tvrdí svoje že to všechno dal dobře a že on za nic nemůže. Mám strach že když si to vyzvednu tak se sním potom už nedomluvím.
  7. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    Tak jsem se dnes dozvěděla že je to naftou. Přemýšlím jestli je opravdu tak hloupý a nebo si ze mě dělá srandu.
  8. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    Asi jo taky jsme nad tím uvažovali než aby se to podělalo úplně. Uvidím sčím zítra přijde mechanik. Předpokládám že si někoho pozve na pomoc tady se ti mechanici znají tak uvidíme. Pokud mi řekne že si s tím neví rady tak ho dotlačím k tomu aby to nechal na svoje náklady opravit. fakt se mi nechce platit to 2x. Každopádně všem děkuji za reakce.
  9. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    Je to těžko.Když jsem mu to tam vezla tak jsem se ho ptala jestli to dělá peugeoty a říkal že v pohodě že mu tam vozí zákazník uplně stejnou motorizaci. Ještě jsem se ptala je možné že by se měli po rozvodech poštelovat na diagnostice ventily na něco jinýho. Já už fakt nevím protože tomu nerozumí tak jsem z toho uplně vedle. Rozhádat se sním nechci je evidentní že je z toho sám vedle. Pokud si s tím neporadí tak to budu muset nějak pořešit.
  10. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    Asi mě z toho jebne.Mechanik volal že mu vše sedí a neví co s tím má dělat. Co to je dneska za servisy?
  11. RomBar

    Rachot po výměně rozvodů

    Je to peugeot 5008 1,6 HDi r.v.2012. Moc tomu nerozumím ale říkal že rozvody byly na čerpadle posunutý o 2mm a že teď je dal na rysku. Už jsem mu to odvezla zpátky a řekla mu že jestli to nedá do původního stavu tak to zavezu do autorizovanýho servis a oprava půjde na jeho vrub.
  12. Zdravím, po výměně rozvodů máme s auta traktor.Dovezli jsme auto do servisu na běžnou údržbu a odjeli jsme s motorem kterej má zvuk jak den před smrtí.\máte s tím někdo zkušenost? Mechanik tvrdí že chybu neudělal. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...