Přejít na obsah

Memphis225

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Memphis225

  • Datum narození 6. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Boršice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Memphis225's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravim pratele. Nevite nekdo jak zapojit zesilovac z P407? Je to typ JBL HS6401.Vystupy na repro, audio vstupy, napajeni + a - mam, ale zustavaji mi tam volne jeste 2 vodice. Po pripojeni to nehraje. Prijde mi, ze chybi nejaky vstupni impuls pro sepnuti. 100% funkcni.Dekuji za rady.
  2. Borci zdar.mam dotaz...mel jsem zacpany fap.vyhazelo to hromadu chyb.uz je vycisteny a auto jede super.palubni pocitac mi zadnou chybu nehlasi..nicmene diagbox mi jich najde hromadu..a zadna nejde smazat...hlasi, ze je plna pamet zavad, ale ze mazat chyby pujde..bohuzel to nejde...a vim, ze ty chyby nejsou uz pravdive..jsou proste v pameti a nemaznu je.nejaky tip?
  3. Zdravim. Pratele vykuchal jsem to nesmyslne radio a nahradil ho multifunkcnim kenwoodem. Problem je, ze mi zustalo nefunkcni ovladani radia pod volantem a couvaci senzory. Nasel jsem nejakou redukci, ale 2800 za par dratku me prijde dost. Nemate nekdo schema, abych to spářil sam? Diky moc.
  4. Tak pratele.. Dle diag to byl kolenni airbag ridice. Pri odpojovani se odlomilo kousek plastove krytky a sepnulo to ty zkratovaci plisky. Takze sem to vypodlozil a je po problemu..
  5. Jj. Dik moc za rady. V pondeli na to mrknu a dam vedet at obohatim ostatni svou zkusenosti..
  6. Jj. Necham napichnout ale napred procistim vsechny kontakty. Bouchle nemuze byt nic. Je to nebourane a vsechno fungovalo. Diky za radu.
  7. Lukas diky moc. Tak nejak jsem to tusil.. Nicmene se jeste zeptam... Palubka byla dole a pytle odpojene.. Vcetne baterky. Vsechno zapojene a sviti airbagy, ze to nefunguje. Je mozne, ze by to bylo tim odpojenim a staci to na dia smaznout?
  8. Zdravim. Mam maly dotaz.. Na me 407ce je nad prihradkou spolujezdce na palubce v okrasne liste nejake cidlo. Jsou tam 3 vodorovne vyrezy. Nevite, na co to je? Kazdopadne to nemam zapojene a nejdou me airbagy. Je mozna souvislost? Diky za rady.
×
×
  • Vytvořit...