Přejít na obsah

Pavel88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Pavel88

  • Datum narození 6.9.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Kolin
  • Stát
    Česká republika

Pavel88's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Pavel88

    pavelu96 308 - PRODÁNO!

    Je nadhernej ! kolik stal jestli to neni tajny ? :)))
  2. Je to ve fazi vybirani porad, cekam na toho pravyho ale kazdopadne chci diesel
  3. Dekuji vsem za odpovedi a nazory. Jeste se zeptam na jedno auticko 308 spis teda motor a jedna se o 1,6 e-hdi 82 kw v provozu od 2012 , je dobrej ? Pry ma start/stop system ktery lze snad deaktivovat tlacitkem . Je to dobrej motor ?? pro nej bych teda musel jet 260km .
  4. Noo taky bych radsi 1,6 80kw hdi , je teda fakt ze kdyz jsem narazil na pekny auto tak to bylo cca ode mne vzdycky tak kolem 250-300km :(( a zatim jsem se neodvazil udelat vylet
  5. Zdarec, přeju ti dobrý výběr ale věř, že jsem prošel všechny net stránky a zatím teda moc na výběr není, nebo jsem hledal na špatných stránkách. takže z moji strany to je docela problém, bohužel . na jakých stránkách hledáš ?
  6. No hledam a procitam si ruzny diskuze nechci se napalit pri koupi. Uz jednou jsem se spalil a to docela dost.
  7. Dobry den, moc se mi libi 308ka hatchback 5d a budu ji urcite kupovat. Jen jsem jeste nenasel tu pravou, nebo se spis bojim koupe, aby nebyly stoceny kilometry a dalsi veci kolem toho. Jelikoz jsem novackem a nikdy jsem zkusenosti s peugeotem nemel, tak touto cestou bych vas rad poprosil o uzitecne rady. Nevim zda-li koupit benzin nebo naftu. Radsi bych preferoval naftu, ale jsem limitovan financnimi prostredky, strop je 145 tis. Momentalne jsem nasel jednu 308ku ,r.v. 2009, 1,6 thp 110kw a najeto 135 tis. udajne je z belgie a ja bych byl 3 majitel.Serviska k tomu je. Ma to i navigaci, ale prej blbne, tak ji nechava porad vystrcenou, ze ji nezasouva.Prosim vas nemate nekdo zkusenosti s tim to motorem ? A poradit mi jestli to mam vubec kupovat. Mockrat dekuji za odpovedi. Pavel P.
×
×
  • Vytvořit...