Přejít na obsah

rasto29

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

rasto29's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Vie mi niekto pomôcť tato sprava sa mi vždy objaví pri zapnutí zapaľovania a je stále zobrazená dovtedy kým ju nezmažem tlačítkom “esc“ všetky informácie z BSI sa zobrazujú pod touto správou už ma to nebaví mazať. Už som aj hľadal že by som to aktivoval a Tel. čísla navolil ale neviem kam , ak mi niekto poradí budem len rád .
  2. rasto29

    Zvýšení cetanového čísla

    Ja som sa na to aditivum od VIF pýtal ale nič o takejto značke nevedia aspoň Novom Meste n. Váhom, ak ho niekto na Slovenku kupuje poraďte kde?
  3. rasto29

    konfiguracne CD-ROM

    Ďakujem za linky moc ste mi pomohli a moja 307 už komunikuje v Ang. a to je super!!!!
  4. rasto29

    Debata o "superzamykani"

    Vie mi niekto povedať čí sa dá vyrobiť ďalší kľuč ku superzamikaniu , čo to asi stoji lebo mam len jeden kľuč .Neviem si predstaviť ako som auto otvoril keby som ho stratil.
  5. rasto29

    manuál

    Zdravím Chcel by som Vás poprosiť o manuál ku peugeotu 307 skúšal som linky z fóra buď sú už neaktívne a tie cez : http://rapidshare.com/files/24027202/manul_307.pdf mi nič nehovoria neviem ako to mam stiahnuť .Ak by sa dalo tak mi to môžte poslať na mail rastislavbucka@gmail.com ,.Som nový majiteľ 307sw dovezeného z Francúzka a s toho manuálu vo francúzštine som ....
×
×
  • Vytvořit...