Přejít na obsah

radolaco

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Vše od uživatele radolaco

  1. Ale coby, jasne, ze uz to mam v servise...ABS/ESP/ASR nejde...len som chcel vediet ci toto vsetko ludom pisalo aj v pripade odpalenej baterky. Lebo po prejdeni vlakna som zistil ze bud to je niekde zly konktakt alebo vylagrovana/stara baterka.
  2. Chlapi, u mna nastal tiez tento vianocny stromcek. Pricom, ale zhasol len 1 krat z asi 15 startov. Bude to baterka alebo nejaky zly kabel? Ak by to bolo baterkou tak po jej dobiti to aspon na nejaky cas zmizne jo?
  3. radolaco

    řadící hlavice

    Preboha a co mas tu gulicku nalavo od paky?
  4. No tak som skusil a suchy zips pouzit nejde....vyborne drzi napr. na tapacir operadiel zo strany kufra, ale na tento koberec pod nohami v druhej rade sedadiel nedrzi v podstate vobec :-/
  5. Mam na 5008 na leto 17" alu disky s rozsirovacimi podlazkami a dokopy to robi ET13. Teda rozsirenie oproti origos diskom o 16 mm. Disky su to RONAL a inak ako s rozsirovacimi podlozkami ani pouzit nejdu. Myslite, ze to moze nieco viac opotrebovat na naprave? Bolo mi uz u dvoch mechanikov povedane ze nie...
  6. Este ma napadol nejaky suchy zips...
  7. Je to taky univerzalny dotaz, ale kedze mam 5008, tak davam sem. Mam gumove rohoze a tie dve vpredu sedia vyborne, ani sa nepohnu. No ta velka rohoz pred zadnymi sedadlami stale lieta kade tade kedze jej kraje k nicomu nedoliehaju. Napadlo ma ich nejak pripevnit tymi 4 kruhovymi malymi otvormi co maju na boku zadnej casti. Nenapada vas co by sa dalo na to pouzit aby sa to dalo takto pripevnit k tapaciru auta? Nejake cvoky ci nieco. Alebo mate iny napad? https://t1.aimg.sk/inzercie/ab_orig_39617723_prislusenstvo-autopotahy-koberce-autorohoze-gumove-peugeot-5008-02-2010-okraj-28-mm.jpg?t=L2ZpdC1pbi8xMDI0eDc2OA%3D%3D&h=CHcDY3bOZ4KilwKTL1Nezw&e=2145916800
  8. No tak skusim sa na to nejak opatrne pozriet...
  9. Takze ti to sklo nevydava ziadne zvuky ako sa zaklapa po vypnuti motora?
  10. Sak prave, keby to bolo aktivne, to by bola ina...minimalne to bezpecne automaticke brzdenie by sa hodilo...ale to by musel byt nakomplet iny system toho senzoru lebo tento ako aj od teba citam je znacne nespolahliby. Zaver, ako pises, nebudem to opravovat... Ale este mam otazku ohladom toho HUD sklicka. Po vypnuti motora ako sa HUD schovava tak to skielko dost skrie a vydava taky nepekny a dost hlasny zvuk. Teda aspon si myslim ze taketo pazvuky by to robit nemalo... Neviete ako to odstranit? Po nastartrovani sa pritom vysunie pekne potichu.
  11. Sorry, trosku sa zle vyjadril... Tak radar nefunguje alebo nespolupracuje...ale asi to nebudem ani riesit lebo je to aj tak blbost cely ten distance alert...HUD ako taky je fajn uz len na zobrazovanie rychlosti
  12. No ale ja tam tie predne parkovacie senzory nemam. Ja som ich len spominal vramci nefungujuceho distance alert na HUD...ze nejdu mi ani predne park. senzory, ze ci to s tym nemoze mat nejaky suvis...ale asi nie, ten radar na distance alert asi nema s park. senzormi nic spolocne a predne park. senzory tam nikdy ani neboli... ci?
  13. A predne parkovacie senzory pri novom aute (2010) boli dodavane vzdy spolu s tymi zadnymi? Alebo je moznost ze boli na mojom aute objednane/montovane len tie zadne? Pravdupovediac ten distance alert mi ani nechyba, ako aj citam nikto kto to ma to v podstate nepouziva. Pokial by to bol aktivny system (autobrzdenie) tak to by bola ina... Skor by som ocenil tie predne parkovacie senzory.
  14. Zdravim, kupil som 5008, mam v nom HUD a nejak mi na nom nefunguje ta detekcia vzdialenosti. Viem si nastavit ten cas (myslim od 0,9 do 2,5s), ale ako sa priblizim k nejakemu autu (napr. na dialnici) tak mi to nic neukazuje (mam to samozrejme zapnute) a maximalne mi tak ukaze len tie dve ciary ze detekuje auto. No aj to funguje nejak divne, niekedy to zmizne ked prave sa ocitne predo mnou auto. No kazdopadne vystraha na prilisne priblizenie auta sa nekona nikdy. Robim nieco spatne alebo som to kupil nefunkcne? A inak predne parkovacie senzory mi tiez nefunguju no neviem ci to nejak s tym suvisi (ci sa na meranie vzdialenosti pri HUD pouzivaju tie predne park. senzory v narazniku). Zadne park. senzory mi idu dobre.
×
×
  • Vytvořit...