Přejít na obsah

Mirrrda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

O uživateli Mirrrda

  • Datum narození 17. červenec

Mirrrda's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Mirrrda

    Pomoc s výběrem 306 cabrio

    Kousek je to zajímavý, ale osobně dávám taky přednost původnímu vzhledu ;-)
  2. Mirrrda

    Pomoc s výběrem 306 cabrio

    Děkuju všem, hlavně MilanoviF1, za odpovědi a rady. Koukal jsem skoro na všechny kousky, co jste na ně posílali odkazy. Zaujal mě i ten hradecký žluťák a některý z těch červených kousků. Přiznám se, že u toho hradeckého mě docela odrazuje ten kilometrovej nájezd. Rád bych Vás požádal i o názory na ty motory, co se do cabria dávají. Nejradši samozřejmě ten dvoulitr :-D ;-), ale nejčastější je asi ta 1.6. Jaké s nimi máte zkušenosti a je případně nějakej typickej šmodrch nebo závada pro tyhle motory? Jinak, hned jsem si představil situaci, kdybychom přijeli kupovat cabrio cabriem
  3. Mirrrda

    Pomoc s výběrem 306 cabrio

    Olmouvám se, že jsem nevyužil vlákna pro kabriolety. Příště už se to nestane Já jsem momentálně v zahraničí a vracím se příští týden. Na žluťáka se ptám, protože ta barva je super Tenhle konkrétní kus stál původně o 10 000 Kč víc, je to tak dva týdny zpátky. Jinak už je v nabídce minimálně měsíc a půl. Za Vaše rady děkuju. Na osobní prohlídku si s sebou chci vzít mechanika, ale ten, kterého znám říkal rovnou, že s kabrioletama a s peugeotama nemá moc zkušeností, takže by to bral obecně jako auto. Tak mě právě napadlo, kdyby byl někdo z Vás ochotný věnovat svůj čas a know-how ;-) Samozřejmě bych nejdříve využil informace, které získám tady a od mechanika a až potom bych se obrátil na někoho z Vás, abych Vás zase netahal po všech cabriích, co jich v bazarech je :-D Děkuju za rady a za tipy :-)
  4. Zdravím všechny :-) rád bych rozšíčil Vaše řady a stal se hrdým majitelem krásného peugeotu 306 cabrio. Ale automechanik zrovna nejsem, tak bych ocenil pomoc při výběru, kterou rád náležitě ocením napojením a nakrmením pomocníka dle jeho přání ;-) Jako první nástřel, který mě zaujal (kvůli barvě :-D ): https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/306/17251697?company=1&goFrom=list Budu rád za všechny informace a rady, za které tímto děkuji a přeji hezký den :-)
×
×
  • Vytvořit...