Přejít na obsah

307

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

O uživateli 307

  • Datum narození 2. květen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

307's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Jedná se o starý typ r.v. 2004 a konkrétně je to dálkové světlo na pravé straně. Držák se mi uvolnil při vytahování konektoru když jsem chtěl žárovku vyměnit. Dnes jsem na to ještě koukal a držák je zřejmě na světle pouze namáčknutý. Musí se jen najít správná poloha aby ten plech správně sedl. S citem jsem ho na světlo namáčkl a doufám že to vydrží. Kontakt jsem ještě prostříkal sprejem aby šel příště snáze sundat. To jsou zatím všechny mé poznatky.
  2. Zejmě se nikdo z přítomných nesetkal s tímto problémem. Všeobecně je výměna žárovek na tomto voze dost otravné. Nezbyde než si poradit nějak sám a inprovzovat.
  3. Stalo se vám, že při výměně žárovky se uvolní držák samotné žárovky. Mám na mysli ten kus plechu kterej je přichycen přímo na těle světlometu a do něhož se žárovka vkládá. Nemá někdo radu jak jej upevnit zpět na své místo? Drží asi pouze na takových malých zobáčcích.
  4. Ahoj, na 307 r.v. 2004 se mi při výměně žárovky dálkového světla uvolnil ten držák na kterém žárovka sedí. Jakým způsobem ho opět nasadit aby držel na místě. Jsou na něm jen takové malé zobáčky. Setkal se s tim někdo?
×
×
  • Vytvořit...