Přejít na obsah

bull261

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli bull261

  • Datum narození 2.10.1995

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Žarnovica
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bull261's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. bull261

    Hodnota vstrekovačov

    Aha ďakujem za radu. Ešte pripájam že to bolo na voľnobehu neviem či to má vplyv. Ale ako som pridával tak tie malé sa zväčšovali a tie vysoké zase zmensovali
  2. Zdravím vedel by mi niekto poradiť ktorý vstrek môže byť k.o alebo v čom môže byť chýba ? Hodnoty prikladám ako fotku. Jedná sa o Peugeot 407 sa 1,6 HDI 2005 203000km.
  3. bull261

    Regenerace

    Zdravím chcel by som sa opýtať po regenerácii fap mi auto zblbne.. tachometer sa zasekne, svieti červený výkričník ako ručná brzda. Čo s tým môže byť ? Hodnoty tlaku cez Dia sú nulové na voľnobeh. Chýba žiadna.
  4. bull261

    Skákajuca teplota

    Ešte som dnes zistil že keď je studený motor a spolu s klímou tak tú prvú rýchlosť toho ventilátora spustí len cez deň keď je horúco tak tú druhú nespustí.
  5. bull261

    Skákajuca teplota

    Vďaka keď prídem s roboty skúsim to pozrieť.
  6. bull261

    Skákajuca teplota

    no teraz ked už viem asi že ventilátor tak to tu hladám ..
  7. bull261

    Skákajuca teplota

    No vďaka akurát to riešim vyzerá to tak. Ráno keď som naštartoval tak sa krútil a išlo v pohode zastal som ventilátor sa prestal krútiť a začalo ho prehrievať. Je to asi ono a vieš mi poradiť či je na to nejaká poistka alebo sú tam relé ktoré by to ešte mohli byť ? Skorej ako sa pustím rozoberať ventilátor ? Ďakujeme
  8. Dobrý den moc som to tu nenašiel a preto žiadam o radu. Peugeot 407 sw 1,6 HDI. teplota motora mi vyskakuje na max a to takým spôsobom že pekne drží na 90 aj 100 km a potom odrazu pri zastavení mi vyskoči na max. vypnem zapnem drží na volnobeh 90 aj 10-15 minut idem sa pohnuť spravím 200m a odrazu znovu na max. skúšal som vymeniť snímač teploty spravil som 200 km a problem sa znovu opakoval neviem či to už može byť samotný termostat alebo čo.ale fyziky nevarí ani vodu ani nič aj teplota oleja v poriadku.za každu radu ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...