Přejít na obsah

wice

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

O uživateli wice

  • Datum narození 1.2.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

wice's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. wice

    Výměna vlnovce Peugeot 406 rv 2001

    Ok děkuji za radu! Mě to příjde taky divný trošku...
  2. Ahoj. Potřeboval bych radu od zkušenějších. Praskl mě vlnovec a "prdí to". V servisu mi řekli, že kvůli vlnovci musím vyměnit i cely přední díl včetně katalyzátoru cena je někde mezi 5 - 8 000 Kč + práce. To opravdu musím kvůli vlnovci kupovat celé nové? Jsem si naivně myslel, že se to nějak řízne a nasadí na stávající.
  3. wice

    Motor problém peugeot 406

    Děkuji za info. Tak já se domluvím s tím mechanikem. Dám vědět jak to dopadlo. Díky moc.
  4. wice

    Motor problém peugeot 406

    Ahoj, děkuji za reakce. Já se v autech vůbec nevyznám. Teď mi to stojí v Kuřimi a já jsem z Brna. Přemýšlím, jeslti to dát na náhradní díly a nebo jestli to stojí ještě za opravu? Kolik byste odhadli, že by to mohlo stát? Motor mam 1997 cm3 a je to benzín. Je to 16 let starý motor, tak nevím, jestli prostě už neodešel no... Pokud by to bylo jenom o te zamrzlé kladce, tak by stačilo vyměnit gufera pro jistotu? Udělat rozvody, protože jsou od oleje. Jinak je fakt, že já jezdím spíše krátce cesty a tenkrát mě to stálo tak tri dny a bylo -16. Pak jsem jel tak 8 km a stalo se to co jsem popsal výše. Vůbec nevím co mám dělat, jestli koupit nové a nebo dát toto opravit. Protože tam bude tuna manuální práce podle mě a pak jestli zjistím, že je v prčicích něco důležité, tak v podstatě vyhodím jen peníze. Protože kdyby bylo něco s hlavou, atd. To už je oprava za hodně peněz předpokládám. A s tím guferem jsem to špatně napsal. Řekl, že to může být gufero, ale ať auto dovezu, že se na to koukne.
  5. Zdravím, mám problém s motorem, a protože nejsem mechanik, píši sem. K problému: Jak byla ta obrovská zima tak měsíc zpět, jel jsem na pracovní schůzku a najednou mi bliká, že mám zastavit, že není olej. No otevřel jsem kapotu a kompletně celé bylo obstříkané olejem. Ale jako brutál a zejména levá strana, to zastihlo i kapotu. No a teď problém. Mechanik mi říkal, že asi gufero a ať to dotáhnu. Vtip je v tom, že po tom obřím výronu oleje, jsem dolil nový olej a v podstatě to nějak neteče. Jen málo, ale i to jsem chtěl řešit. To mě však překvapilo gufero to nebylo, po obvodu to je prý "spocené" ale nic zásadního nezjitili. Borec to prý nechal na volnoběh s cihlou asi 4 hodiny a prej to teklo jen malinko. Řikal, že někde tam něco málo jede a jen, že neví, jestli ten únik oleje nemůže být ve větších otáčkách. Mno a můj problém Nutnost nových rozvodů - 13 000 Kč, skončila mi technická 2500 Kč. Tak 10 000 mi říkal mechanik, že aby dokázal opravdu zjistit co s tím motorem je, že se to musí cele zvednout a rozebrat, a že je to dost manuální práce a proto to stojí ty love a to nejhorší, až potom zjistím, jestli bych musel dělat nějaký cely repas a nebo jestli je to hlava, či co a nebo jestli bude stacit jen menši oprava. Přijde mi to dost jako pandořina skříňka na to, že to auto má podle mě hodnotu tak 40 - 45 000 Kč. Nestalo se Vám někomu něco podobného? Blbé je, že skončila technická, protože auto je pojizdné a co jsem s ním jezdil ,tak uplně bez problému, akorát někde jede ten olej. Nerad bych si udělal rozvody za 13 K a pak za 14 dní musel dělat nové. Nevím co s tím Přikládám moje video motoru na youtube, kdyby se někdo chtěl kouknout - Auto - peugeot 406, r.v. 2001, 2 litr, nějak 100 kw.
×
×
  • Vytvořit...