Přejít na obsah

Marco11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Marco11

  • Datum narození 15.6.1994

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brezno
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Marco11's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Marco11

    podekovani za Fap a chip

    ono to nedymi pri normalnej jazde ked sa mu zošliapne pedal tak jasne že zadymi... inak kamarat natom chodil 7 rokov do nemecka cez rakusko občas aj švajčiarsko... a veľa razi sa mu stalo že ho policajti zastavili ale ohladom rýchlosti a tak ohladom fap nemal problem. a neviem otom žeby to bolo po celej europe unas na SR to nemas v polsku tiez neviem otom maďarsko tak isto nie... skôr tie západne štáty ako rakusko nemecko švajc.
  2. Marco11

    podekovani za Fap a chip

    ale ide oto že som počul že policajti nemaju šancu zistiť či je fap off alebo on nehovorím o nových autach ale pri tejto 406 2,2hdi a 607 že tie fap su ešte staré ked tam boli namontované tak tiež to dymilo ale pomenej. cez emisnu som presiel bez problemov emisie boli v norme.
  3. Marco11

    podekovani za Fap a chip

    Zdravím mám peugeot 406 2,2 hdi r.v 2002 je tam egr off, fap off taktiež aj cez diagnostiku je to nachipované. A chcem sa opýtať jazdím s tým aj do zahraničia rakusko prevažne a počul som že ako to je s týmito fap a dpf že vas možu chytiti a dostanete pokutu a tak dalej a tak dalej... ale oto mi nejde lenže jeden znamy čo chipuje motory má skusenost s tým že na peugeote 607 s motorom 2,2 hdi chitili chlapa v rakusku alebo nemecku teraz uz neviem presne a mal FAP preč a proste že nemal s toho nič ,lebo že pri týchto starsích FAP filtroch je koncovka výfuku čierka ci tam fap je alebo nieje a ten porach sa vylucuje von tiez samozrejme v mensej miere ked tam ten fap, takže teraz ma zaujíma či mám mať neaku obavu a strach a nejazdiť s tým do zapadných štátov alebo dať na známeho. díky za rady.
  4. Zdravím dostal som sa sem po dlhšom čase v marci tohto roku som to dal opraviť ten Swirl ventil bol na 2 veci vymenili mi to a auto ide odvtedy riadne už som natom spravil 7000km. čiže Vadný Swirl
  5. Zdravím tak auto prišlo z opravy domov vyčistili celé komplet turbo na aute som spravil 300km a zasa tá chyba vyskočila, otvoril som kapotu a potrel sa či ten swirl sa hýbe alebo nie pohne sa možno 2mm a znova ho vráti naspäť. Takže som sa dohodol do ineho servisu a opísal som aký mam problem že to bude zrejme tento swirl, bohužial odchádzam v nedelu preč a auto je objednané až na štvrtok 23.3 takže som bol za chlapom dnes a som mu to vysvetlil dúfam že to spraví nech už s tým mam pokoj lebo som sa už dotoho dosť euráčou naplatil.
  6. Auto je znova u mechanika a ukázalo mu chybu vysoký tlak na turbe povedal mi že to treba vyčistiť turbo lebo je zahádzane od sadzí ale to sa mi neako nezdá nasiel som tu tému kde mal chlapík podobný problem 2,2 hdi 98kw chip a robilo mu toto iste a na neakom swirl že mal prasknutú membranu tak som mu volal a povedal čo som čítal že sa na to pozrie.
  7. Zdravim takze auto som si dnes vyzdvihol zo servisu chlapovi ukazalo na diagnostike chybu drv ventila ten vymenil za novy bosch a este jednu chybu neaky zadny snimac dpf filtra ale to nesignalizuje chybu ale je len zapisana v RJ. Takze vymenil ten drv ventil za novy a auto islo riadne presiel som nanom 25km a stara znama chyba naskocila antipollution fault takze zajtra mu volam nech sa pozrie co to zase vyskocilo uz nemam nato nervy.
  8. áno dopísal som mesto som zo Slovenska mesto Brezno, pôjdme to tento týžden dať na diagnostiku neviem čo by bolo lepšie isť to dať original do Peugeot alebo niekomu kto ma diagnostiku aj na peugeota ?
  9. Zdravím Vás mam taký problem s mojim autom hladal som to vsade ale presne rovnaký problem ako mam ja som nenasiel len podobne veci. sadnem do auta naštartujem motor naskoči hned všetkop ide riadne no ale vyskočí mi hláška antipollution fault táto hlaska mi vyskocila sem tam ale teraz vyskakuje zakaždým nastartovaním a skoro vždy ma hodí do nudzoveho režimu ked vypnem motor a znova nastartujem hlaska znova naskoci ale motor ide riadne ma výkon ale to tiež nie vždy... Pviem to takto je to Peugeot 406 motor 2,2 hdi je to nachipované a FAP je von a takisto cez diagnostiku je vypnutý spolu s EGR ventilom. stalo sa mi ze hlaska zmizla a 4 dni nič auto slo riadne ale od kedy hlaska naskocila predvcerom tak to stale vyskakuje.. neviem co to môže byť prosím o pomoc a rady. dakujem
×
×
  • Vytvořit...