Přejít na obsah

matyrok

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 2008
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 10
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

matyrok's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

3

Popularita

  1. Ahojte, v aktuálním ceníku P 308 mi nejde do hlavy skladba aktivních bezpečnostních prvků: Má v sobě aktuální výbava Allure / GT Line sledování mrtvého úhlu? Podle této stránky by asi měla nějaké základní mít, akorát tam nepíšou jak řidiče upozorní (na palubce, světýlkem v zrcátku, zvukem?): http://www.peugeot.cz/znacka-technologie/inovace-a-technologie/jizdni-zazitky/asistencni-systemy-rizeni.html Active Safety Brake a Distance Alert nabízejí za 13 a 28 tisíc. Je to stejná technika a za 15 tisíc navíc mi aktivují software pro ACC, nebo je to jiná technika? Pokud ano, jaká? Resp. má ta levnější verze v čumáku radar? http://peugeot.ecpaper.cz/osobni/308-SW-NEW/308-SW-NEW/Peugeot-308-SW-NEW-cenik/#page=2-3 Pokud je ta levnější verze jiná technika, tak jaká a jak funguje? Jak funguje detekce chodců? Je to uv kamera, laser/lidar, nebo nějaké ultrazvukové čidlo s delším dosahem? Jde mi o budoucí servisní náklady a bezpečnost. Přece jen, když vozím rodinu, radši bych něco bezpečného, ale jestli to funguje jen občas = špatně detekuje chodce, cyklisty, srnku..., nebo funguje jen do rychlosti 30 km/h, nevím, jestli jsou to dobře utracené peníze. Díky předem!
  2. Šlo to z pojistky, ale prostě mě naštvalo, že odhad o tolik přepálili a nebylo jim to nijak trapné. Výsledná faktura u Kopeckého byla na cca 6000 Kč (díl, materiál, práce). U Federalu jim nechtělo dojít, že Peugeot 2008 má zadek ze 3 dílů a stačí vyměnit jen jeden. To považuji za neprofesionální.
  3. Díky za doporučení. Nakonec to udělali u Kopeckého ve Strašnicích a perfektní.
  4. Po poněkud podivné zkušenosti ve Federalu na Chodově jsem to odvezl ke Kopeckému do Strašnic. Chtěl jsem autorizák, je to v záruce a z pojistky. Perfektní přístup jak profesionální, tak osobní. Díl si objednali předem, takže v pondělí odevzdáno do servisu, ve středu vyzvednuto. Vše proběhlo ok, včetně použití igelitů na sedačky a volant a umytí vozu. Detaily, ale jsem na auto puntičkář, mám ho rád. Takže musím pochválit a poděkovat
  5. Dostali jsme první parkovištní lišej na naší nové 2008. Prasklinu na plastovém dílu pod zadním světlem. Podle Auto Kelly je cena dílu 2966 Kč vč. DPH. Odhad ceny ve Federal Cars cca 25000 Kč vč. lakování. A chtějí si to tam nechat týden. Co si o tom mám myslet? Který servis v Praze a jižním okolí (do 50km) mi můžete doporučit?
×
×
  • Vytvořit...