Přejít na obsah

matesar2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Dříteň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

matesar2's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, potřebuji vyměnit zadní brzdové kotouče na Peugeot 308 1,6VTi (EP6) VIN VF34C5FWC8S014206 a nemůžu se podle VINu dopátrat, jestli musím koupit kotouče s ložiskem nebo bez. Dokážete někdo poradit?
  2. matesar2

    1,6VTi nestartuje

    Vyměněno za 20min, závada odstraněna, díky všem...
  3. matesar2

    1,6VTi nestartuje

    Tady je obr
  4. matesar2

    1,6VTi nestartuje

    Díky za rychlou radu, na to čidlo už jsem se díval, ale není tam standartní drátěná spona, ale snad plastová (zelená barva) a hlavně hroznej přístup - povoleni toho držáku kabelovejch svazků, co překáží uvolnění konektoru čidla, by asi znamenalo jeho zničení, takže to radši asi nechám na servisu. Ale díky
  5. matesar2

    1,6VTi nestartuje

    VIN VF34C5FWC8S014206
  6. matesar2

    1,6VTi nestartuje

    Ještě k výměně čidla teploty - je to bez problému proveditelné s běžným nářadím doma? Jakým způsobem ho demontovat z komory - je zašroubované? V serviceboxu jsem četl, že výměna čidla se provádí s demontáží celé komory jejíž je součástí a do toho se mi pouštět nechce.
  7. Ahoj, začala se mi projevovat porucha, s kterou si nevím rady. Mám motor 1,6VTi (120k). Pokud je motor studený (např. přes noc při 2°C), nastartuje až např. na 15-tý pokus, do té doby vždy po cca 2s zhasne. Pokud se následně udrží, má chvilku nestabilní chod a zvuk. Následně vše OK. Současně je nevěrohodné měření teploty vody - na 70°C je téměř okamžitě po nastartování. Závada se neprojevuje, pokud je auto např. přes noc v garáži (15°C) nebo pokud je motor sice studený, ale venku je třeba 10°C. Záhadou je mi, že se vše začalo projevovat hned po výměně oleje - mohl jsem drbnout nebo polít olejem nějaký konektor - vyfoukal jsem konektory od lamda sond, co připadaly v úvahu, ale bezvýsledně. Na diagnostiku jsem teprve objednán, ale údajně nemám moc očekávat, pokud se jim tam závada neprojeví. Prosím dejte radu, pokud vás nějaká napadne. Ještě dodám, že mě právě zmátlo to, že v teple (třeba v garáži) neblbne ani ta teplota.
×
×
  • Vytvořit...