Přejít na obsah

Marcuson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ústí nad Labem
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Marcuson's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Marcuson

    Uskákaný podvozek 308 SW

    Ajeee na tebe jsem zapomněl . Počkám jestli se neobjeví někdo z UL a když ne, nabalím si svačinu a vyrazím do Prahy .
  2. Marcuson

    Uskákaný podvozek 308 SW

    To jsem měl původně v úmyslu, ale nikdo se zatím neozval. Tak jedině někde z bazaru nebo na inzerát. Každopádně dobrej nápad :).
  3. Marcuson

    Uskákaný podvozek 308 SW

    Tak po včerejším servisu je prý auto v naprostém pořádku. Mechanici se svezli pro jistotu oba a na poměry 308 je to prý standard. Možná to mám zkreslené tím, že jsem předtím jezdil v A6. Takže jsem v podstatě rád, že s autem nic není. Na druhou stranu, na ty naše pasti na tanky jsem si měl vybrat asi fakt něco jinýho. Jen poznamenám, auto je dovezeno z DE, takže české silnice snad nezažilo. Jinak jak jsem psal na začátku, pokud budete někdo z UL s 308SW, můžeme dát sraz . Díky všem za rady kluci!
  4. Marcuson

    Uskákaný podvozek 308 SW

    Pneu mám Michelin Energy Saver 205/55R16
  5. Marcuson

    Uskákaný podvozek 308 SW

    Ahoj Swope, na 3.8. jsem objednanej do servisu, tak když si s tím nebudou vědět rady, domluvíme se, díky. Ale aspoň mi díky tobě vysvitla "naděje", že s podvozkem přeci jen něco je .
  6. Marcuson

    Uskákaný podvozek 308 SW

    Díky za rady kluci. Naběháno to má 150 tis. Sale, nechám vyměnit silentbloky a když rázy přetrvají, tak další části, tlumiče snad jako poslední. Každopádně dám vědět co nakonec pomohlo.
  7. Marcuson

    Uskákaný podvozek 308 SW

    Konstrukčně tvrdej podvozek to bude mít, tj pravda a ani se mi nechce věřit, že 207 je ještě tvrdší. Myslím, že by frantíci měli svoje podvozky testovat v ČR, ideálně v Ústeckém kraji, pak by to bylo vyladěný . Do servisu se dostanu až za dva týdny, pak dám vědět jak jsem pochodil.
  8. Marcuson

    Uskákaný podvozek 308 SW

    Divný je, že rázy pronikají od toho kola, kterým zrovna vemu díru (nebo obecně jakoukoliv nerovnost). Výměnu silentbloků jsem taky zvažoval, ale přijde mi divný, že by to kvůli nim bylo uskákaný jak koza. Počkám jestli nebude nějaká 308 k porovnání (což by bylo úplně ideální) a když ne, zkusím vyměnit uložení. Ale vyřešit to musím, protože takhle si francouzskou plavnost rozhodně nepředstavuju .
  9. Zdravím všechny majitele 308 SW, před měsícem jsem toto autíčko pořídil s motorem 1.6HDI, nechal jsem jsem jej před koupí prohlédnout v servisu, vše naprosto OK, na STK stejně tak. S autem jsem max. spokojený, ale na co si fakt nemůžu zvyknout, je opravdu příšerné "žehlení" příčných nerovností. I moje malá dcera už při každé jízdě říká "táto, klepe to" nebo "táto ty to auto rozbiješ" :-). Jednak pronikají rázy do kabiny a druhak jde auto hned za dírou, takže se to houpe jak ďas. Na dobré silnici je to OK, ale na ústeckých silnicích je to pravý opak. Na testu tlumičů mi řekli, že jsou jak nové, při zhoupnutí obou náprav se ihned srovnají. V Peugeotu v UL mi řekli, že je to normální u tohoto auta. Jen podotknu, že jezdím spíše pomaleji, takže limity podvozku doufám zdaleka nevyužívám. Nemá někdo z vás podobnou zkušenost? Případně pokud by byl někdo z vás z UL kraje, rád za ním přijedu chování podvozku porovnat.
×
×
  • Vytvořit...