Přejít na obsah

slant

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele slant

  1. slant

    Topení

    ahoj, nebudem zakladat novu temu, moja otazka patri sem. 308 rocnik 2011, HDI 68kw Mne to kuri, bez problemov, ale zistil som, ze z prieduchov stredoveho tunela, ktore vyustuju vzadu u kolien zadnych pasazierov, fuka studeny vzduch. Velmi vlazny fuka len vtedy ked nastavim kurenie na max. Vozim tam deti a musim dbat na to, aby ta klapka pod prieduchmi bola zatvorena, inac im fuka zima na kolena. Obcas do toho kopnu topankou a klapka sa otvori. Z podlahy pod prednymi sedackami tam im ide teply vzduch, teplo fuka na nohy aj vpredu, aj z palubky, aj na okna. Zda sa, ze to je len problem distribucie tepleho vzduchu v kabine. V lete ked je zapnuta klima, chlad z tych priedychov fuka bez problemov. Preto by som chcel vediet ci to je u 308/2011 normalne, alebo treba hladat niekde odpojenu hadicu. dakujem
  2. slant

    P207 demontaz pristrojoveho panela

    dakujem . a ako presne treba tahat to tienitko? kolmo hore, alebo skor smerom k volantu? z ktorej strany zacat? alebo to je jedno? nechcem mu poradit blbost ze nieco pri tom zlomi.
  3. Ahoj, Poradte mi prosim strucny navod ako demontovat pristrojovy panel z P207. Verim, ze takato tema tu nie je, citam a prehladavam toto forum uz niekolko hodin. Moj znamy dochodca (nepouzivatel internetu), chce vymenit podsvit kontrolky stretavacich svetiel. Vraj to svetielko je tak slabe, ze cez den nevidi ci svieti. Tak som sa podujal, ze mu nieco vyguglim. A ono nic. Ani dielenska prirucka, len jedine video na youtube, kde nie je vidno ako typek v uvode demontuje tu slnecnu clonu nad panelom, aby sa dostal k demontazi samotneho panela pristojov. Dakujem.
  4. tak, mam to, kto chce ceknut airbagy, lepsie nez do charakteristiky v service boxe treba ist do: zasah - elektricka suciastka - ochranne prvky a dvere - nafukovacie vaky tam sa daju rozklikut aj nakresy, ak by bol z textu niekto taka lama ako ja
  5. je to zvlastne, ale cekoval som uz niekolko VIN, kde predavajuci uvadzali zadne bocne alebo okenne airbagy, ale servicebox mi ich nevypise. nechce sa mi verit, ze by si vsetci predajcovia vybavu vymyslali. pouzivaju sa vobec airbagy v 308 v druhej rade?
  6. bocny airbag thorax, trochu som guglil:
  7. opravujem to VIN, je to VF34H9HP0BS217758
  8. neviem ako treba chapat kratke a dlhe jazdy vzhladom k FAP. najkratsia ktoru momentalne robim, ma 10 km. kratsie len velmi sporadicky (napr. raz za mesiac). najcastejsie robim jazdy dlhe 14km a 27km, tak to striedam obden. vsetko su to cesty prvej triedy s 90km/h, obcas nejaka obec, prip. male mesto. da sa regeneracia spustiti aj manualne?
  9. netusim a presne tato logika mi na tom nesedi
  10. podobne som to videl u forda, ale predajca v pobocke peugeot ktory mi predvadzal jazdenku mi tvrdil, ze okenny je v stlpiku A a nafukuje sa az dozadu po stlpik C. chcel som to mat potvrdene este z dalsieho zdroja - u ineho predajcu, ale ten mi to nevedel potvrdit.
  11. zdravim vsetkych, vyuzijem tuto temu a prosim o radu: okenny airbag, chrani aj zadnych pasazierov? vozim casto vzadu deti, potrebujem urcite aj ochranu pasazierov v druhej rade, nie som si ale isty ci mam v inzeratoch hladat "okenne airbagy" alebo "bocne airbagy vzadu". nejako to neviem doguglit. v jednej predajni peugeot mi povedali ze okenny airbag sa nafukuje az dozadu, v druhej si tym neboli uplne isti. internet, wikipedia a pod. mi nedava na moju otazku odpoved, dalsia vec, myslite ze staci 68 kw motor na SW? mal som dvoch adeptov na kupu, jeden 82kw, z tej sa vyklula po overeni v peugeote stocenka, druhy adept ma 68kw, toho mi v peugeote odporucili ako hodnoverne auto s doverychodnym najazdom. pozeral som aj service box, ale nejako sa tam neviem docitat nic o okennom airbagu, prosim, ak ma niekto cas nemozete mi to preverit? vin VF34H9HP0BS21775. v serviceboxe idem do charakteristiky, interier? to su tie udaje co mam hladat? ak ano, to praveze vyzera ze v tomto aute druha rada nema ziadne airbagy, prosim o kontrolu. dakujem
×
×
  • Vytvořit...