Přejít na obsah

Kubiiik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

O uživateli Kubiiik

  • Datum narození 26.3.1995

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Štětí
  • Stát
    Česká republika

Kubiiik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Kubiiik

    pojistka - osvětlení kufru

    Uz vyreseno diky moc jinak No knizka byla zapomenuta venku na desti..
  2. Zdrávím potřebuju poradit.. Jaké má označení pojistka osvětlení kufru ? Děkuji moc jinak P206 r. 206 1.1 44kW
  3. Všechny Vás zdravím. Jedu na Car Wars v pátek (20.5). A dostal jsem nápad kdo jede také z "pežoťáku" jestli by se nepřidal. Viděl bych to takto.. Jelikož otevření je v 16:00 co já nejspíše nestíhám.. :/ Že by sme se sešli v Týnci na benzínce okolo 17:00-18:00 nebo na dohodě.. A po schromáždění by sme vyrazili společeně na Letiště v Týnci a tam by sme mohli najít místo kde by sme zaparkovali a byly by sme tam jako Peugeot Club. Nemyslím si že je to zlý nápad tak snad se někdo účastní.. Kdo chce tak do komentů účast (takže všichni ) Děkuji za pozornost Přeji hezký zbytek dne Zde program Car Wars http://www.carwars.cz/index.php/carwars-2015 (nevím proč je v URL rok "2015")..
  4. Kubiiik

    Blinkr

    Oky diky moc Zitra na to mrknu
  5. Mohu se zeptat .. Pravy blink mi blika o hodne rychleji nez levy.. Mohu se zeptat v cim by mohl byt problem? Dekuji a omlouvam se za "spam"
  6. Kubiiik

    Altik

    No to je moje no No dve hned zitra
  7. Kubiiik

    Altik

    No muzes dat dva altiky proc by ne Ja uz tam mam si myslim poradny audio koukni se na mou "profilovku"..
  8. Kubiiik

    Altik

    No neni.. jen sem cekal ze tam bude kolem 50 .. resil sem kuli muzice popr tam dat dva nebo jeden silnejsi ale to nemusim kdyz tam mam 80A
  9. Zdravim Mam dotaz jen mi vrta hlavou.. mam 206 1.1 44kW r2004.. a alternator mam 80A.. mohu se zeptat mate ho taky nekdo na 1.1? Zda se mi az moc na 1.1... ale tim lip pro me kuli muzice... jen sem se chtel poptat jestli je tam normalne od vyroby.. a klimu nemam.
  10. 130mm sou v zadních dveřích ale já je dával do plata pač tam vzadu je nahoubeles přístup :/ může být někde v napájecí cestě do radia problém.. nebo koncovej stupeň rádia může být chycenej.. a nebo můžeš mít vedení repráku někde potrbaný.. zkus ještě vyměnit rádio jestli nemáš vadné z výroby to se stát může.. a ještě zkus jeden po druhym ho poodpojovat aby si zjistil který to dělá jinak už fakt nevím jinde problém být snad ani nemůže.. (reprák)
  11. mužu ti poradit až se ti to vypne hned vyndej rádio a zkus šáhnout na žebrování toho radia pokud to budeš mít vařící víš kde je problém
  12. no heled asi takhle to bys musel mít termopecku na cívce na reprákách pak by ti přestali hrát aby ti to "hlídalo repráky aby si je nespálil"... ale to je nic ve zlém z principu kravina. (nemyslím to zle jo) rádio se ti bud přehřívá a proto se ti vypne a nebo máš někde přechoďák.. Mám v autě zástavbu a něco o tom málo vím.. ale to je spíš tim že rádio se ti neuchladí měl sem ten samý problém a jiné radio a vše bylo ok.
  13. repro sou 16,5cm v průměru já mám rok 2004 a daval sem dolu tapec celej. a ono ti to chroupe a chrčí ? za to bude moct spíše radio.. výměna repro nemá cenu (pokud nemáš origo) a kup si zesilovač a bude ti to hrát jinak pač rádio ti to nedokrmý a posílá tam kraviny..
×
×
  • Vytvořit...