Přejít na obsah

Mic_hal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Velké Poříčí
  • Stát
    Česká republika

Mic_hal's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Mic_hal

    Chvění auta

    Tak sem v sobotu rozdělal tu levou poloosu a opravdu ten vnitřní kloub byl v háji, byl vymačkanej a hlavně úplně suchej, prachovka totiž měla díru a všechna vazelína byla vylítaná. Vyměnil sem poloosu a teď už je to ok, takže díky za pomoc.
  2. Mic_hal

    Točící se větrák na chladiči

    Já sem měl podobnej problém s přehříváním a doběhem ventilátorů, byl vadný termostat, ale na teploměru nebylo nic znát, byl normálně něco kolem 90, ale když sem pak vyndal termostat a zkusil ho v hrnci ve vodě, tak sem zjistil že otvírá při 97 stupních, po výměně už ventilátory po chcípnutí motoru nespínaly, ale podle teploměru i s novým termostatem teplota kolísá kolem 90. A ještě se mi tím ztrácela voda normálně přepadem, protože jak se to v bloku vařilo, tak vznikal v chladícím systému tlak a voda mi mizela, teď je vše ok, zkusil bych ten termostat.
  3. Mic_hal

    Chvění auta

    No jo ale co když to zas není vono bych to potřeboval vědět jistě jestli je ten kloub v háji nebo ne, to vyměním a bude to stejný, to by mě už vážně štvalo jak blázen.....nebude třeba prasklá klec nebo něco, aby to bylo pohledem vidět?
  4. Mic_hal

    Chvění auta

    no je to 306 v kombiku 1.6 benzín, kola to v každým případě nedělaj měl sem je na převážení a zkoušel sem i jiný, kouknu ještě na ten kloub na levé poloose, ale pokud na něm nic neuvidím, tak se mi nechce jen tak na zkoušku kupovat kloub za 2,5 litru, kdyby to pak nebylo ono tak si ho můžu strčit .........
  5. Zdravím, mám problém a už si nevím téměř rady, už dlouhou dobu mi auto asi od 80 do 110 chvěje, ale pouze když musí táhnout, stačí dát nohu z plynu a je klid. Vyměnil jsem pravou poloosu, která měla rozsypané oba klouby, ale vůbec se to nezměnilo, jsou vyměněné i silentbloky motoru, tím se zlepšilo akorát chvění řadící páky, ale celá kastle auta chvěje dál a čím víc sem naloženej tím víc to dělá, už nevím co mám dělat dál, měnit levou poloosu jen tak se mi nechce, protože si nejsem jistej, že to dělá ono, když ji rozdělám poznám na těch kloubech že jim něco je? Protože úplně rozsypaný asi nebudou, protože to vůbec nelupe.
×
×
  • Vytvořit...