Přejít na obsah

Dandykk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Vše od uživatele Dandykk

  1. Dandykk

    swirl a jiné

    A je někde rozkreslený motor a všechny hadičky co kam vede?? Už jsem snad prolezl všechno a nemůžu nic najít. Začínám z toho mít hlavu jak kopačák a DIA chybu přesně nespecifikuje (každopádně tam bylo něco o tlaku, ale budu tam muset asi znovu po této výměně jinak nevm). Ale když člověk vymění starý swirl, který netěsní a propouští za nový, který je v pořádku a auto je ještě horší než u starého swirlu, který propouštěl, tak z toho jsem celkem v pasti.
  2. Dandykk

    Fiat Ulysse - český návod

    Existuje i nějaký servisní manuál co kam kde vede a kde by byl rozkreslený i motor?? Těch hadiček na ty podtlaky je tam tolik, že se z toho člověk může oloupat.
  3. Dandykk

    swirl a jiné

    No tak to je paráda a dá se přesně vytipovat, které to jsou a kudy vede to ovládací táhlo??
  4. Dandykk

    swirl a jiné

    Tak já tady přidám taky jednu moudrost. Auto padalo do nouzáku při akceleraci asi v 2500 ot. Podle výše uvedeného návodu jsem zaslepil hadičku od swirlu a hodně se to zlepšilo. Koupil jsem nový swirl, nechal vyměnit a úplná katastrofa. Auto padalo do nouzáku ještě častěji a nedalo se s tím pomalu jet. Hadička zase odpojena zaslepena a zase vše v pořádku. Co ta membrána vlastně ovládá ???? Proč tam vlastně je ???
  5. Dandykk

    Přední stěrače na P807

    V akci za 75 jsou ty bez ostřikovačů. Pokud by sis je upravil jak jsem psal výše, můžeš používat i tyto a bez problémů koupit třeba troje za rok. Pořád to vyjde levněji, jak ty drahé s origo ostřikem.
  6. Dandykk

    Přední stěrače na P807

    Čauky Miro, ale pořád jsem levnější , jen trošku času a práce jinak to vyjde nastejno. A když jsou v akci, tak je koupíš i za 75 Kč Necituj přímo předchozí příspěvky, díky
  7. Dandykk

    Přední stěrače na P807

    Měl jsem taky ten problém. Koupil jsem klasicky FLAT a pak jsem zjistil, že tam jsou ty ostřikovače. Sundal jsem ramínko i s ostřikovačem, flexou jsem ho rozřízl a jak se zahřál ten kov při řezání, tak se zahřálo i lepidlo ,kterým byli přilepené ostřikovací hlavičky. Hlavičky jsem očistil a nalepil zpátky na přídavný plast, který drží ramínko se stěračem a je jako přídavný u každého stěrače. Funguje to bez problémů, akorát budu muset kupovat FLAT stěrače od stejného výrobce. Stěrače stojí 150 Kč a neeeeeee 650 Kč.
×
×
  • Vytvořit...