Přejít na obsah

vilRic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1989

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jindřichův Hradec
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vilRic's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. vilRic

    P 806 startování a čerpadlo

    Ferry dík za vyčerpávající info. Jdu shánět. A jde tedy ten imobilizer nějak vypnout? Pak by stačila jen ŘJ motoru? Že bych něco ušetřil.
  2. vilRic

    P 806 startování a čerpadlo

    Zdar! Díky za reakce. Na pojistku nejde 12V, relé 2 nespíná. Já ho dokonce otevřel, abych viděl jestli děla co má. Posledni detekce závady vypadá na řídící jednotku. Asi jak shořelo to relé, tak to odnesla i ŘJ. Pošlu ji kontrolu. Nevite jestli to rozfunguju, když koupím novou (z vrakace)? Nebo jestli musím koupit ještě něco k tomu (imobilizer, kličky, atd)?
  3. vilRic

    P 806 startování a čerpadlo

    Zdar! Tak se stále potýkám s tímto problémem. Nikdo z vás mi nedokáže poradit? Podařilo se mi najít el. schéma přímo na motor RGX, ale pro 406. Nic méně je to mnohem přesnější. Nyní jsem tedy ve fázi, kdy nestartuje (nezafunguje pal. čerpadlo). A stále jede, jak jsem zjistil z el. plánu, regulace volnoběhu (1239 idling regulation solenoid valve.). A to i při vypnutém zapalování. Jako by bylo sepnuté relé 1 na dvojrelé, ale není. Tak už asi začnu kuchat konektory a škubat kabeláž, jestli tam není někde nějaký nechtěný spoj. Nebo někdo něco poradíte? Byl bych fakt vděčný. Díky.
  4. vilRic

    P 806 startování a čerpadlo

    Mám staženy tyto el. plány. A tento návod. Přímo pro Peugeot 806 se mi nepodařilo nic najít. Nemáte někdo něco? Nebo odkaz na stažení?
  5. vilRic

    P 806 startování a čerpadlo

    Ano, něco takového jsem taky předpokládal. Ale vyměnil jsem tu lambdu, normálně to nastartovalo (opět bez zvuku čerpadla) a mělo to i vcelku pěkný chod, a po několikátém přidání plynu to zdechlo a už to opět nechytá. Ať zkouším co zkouším. Chytne to jen s připojený čerpadlem na přímo a po odpojení opět zdechne. Jo a to malý čerpadlo u vstřiků stále jede pořád i při vypnutém klíčku. přestane když vyndám pojistku č. 5 - viz obr. Taky jsem zjistil, že nemám úplně přesné elektro plány pro tento typ motoru, rozchází se mi to třeba právě v číslování pojistek.
  6. vilRic

    P 806 startování a čerpadlo

    Tak dnes jsem opět asi po 14 hod. normálně nastartoval (opět bez zvuku sepnutí čerpadla) a pak s tím normálně odjel do práce. Sice asi jen 2 km, ale alespoň jsem zkusil jak se to chová. Během jízdy se mi rozsvítila a po chvilce zase zhasla oranžová kontrolka motoru a jízda nebyla plynulá - cukalo to. To mi minule, podle diagnostiky, ukazovalo na vadnou Lambdu. Ale to jsem chybu smazal a pak asi měsíc se nerozsvítila až do teď. Přesto ale celý ten měsíc startování zlobilo. Teď jsem zatím na diagnostice nebyl. Lambdu mám ale koupenou tak zkusím vyměnit. Ono to teď naposledy stejně vlastně začalo když jsem se jal vyměnit právě lambdu a chtěl popojet, ale ono nic - spálené to relé.
  7. vilRic

    P 806 startování a čerpadlo

    Zdar členové klubu majitelů Peugeotů ! Musím se na Vás obrátit s radou. A snad mi dokážete poradit. Mám stejný problém s funkčností palivového čerpadla. Samozřejmě jsem pročetl již zmiňované diskuse na toto téma, ale mám asi problém o LEVEL dál. Mám P 806 s motorem 2.0 T RGX 108 Kw (podle papírů). A nyní jsem ve fázi, kdy je nové dvojrelé (na starém shořela dioda na prvním relé) a mám koupený snímač otáček, který jsem zkusil připojit. Ale čerpadlo v nádrži se stejně nerozběhlo. Připojil jsem ho na přímo a samozřejmě se rozjelo. S takto připojeným jsem zkusil nastartovat a motor naskočil a běžel OK. Po odpojení motor stále běžel. Zkusil jsem připojit starý snímač ot. a motor stále šel (i v odpojeném stavu). Po zhasnutí motoru klíčkem jsem zkusil několikráte nastartovat a vždy motor chytl, ačkoli čerpadlo se nikdy neozvalo. A to ani po zkušebním startu po 10 hodinách. Zjistil jsem ale, že při vypnutém zapalování stále běží malé čerpadlo u sání, jako by stále bylo sepnuté první relé. Proto asi na tom starém odešla ta dioda. Jsem z toho už nějak v beznaději. A nevím co s tím dál. Zkuste poradit prosím! Díky
  8. Na starých diskuzích se mi nikdo neozývá. Tak to tedy zkusím tady.
  9. Tak dnes jsem opět asi po 14 hod. normálně nastartoval (opět bez zvuku sepnutí čerpadla) a pak s tím normálně odjel do práce. Sice asi jen 2 km, ale alespoň jsem zkusil jak se to chová. Během jízdy se mi rozsvítila a po chvilce zase zhasla oranžová kontrolka motoru a jízda nebyla plynulá - cukalo to. To mi minule, podle diagnostiky, ukazovalo na vadnou Lambdu. Ale to jsem chybu smazal a pak asi měsíc se nerozsvítila až do teď. Přesto ale celý ten měsíc startování zlobilo. Teď jsem zatím na diagnostice nebyl. Lambdu mám ale koupenou tak zkusím vyměnit. Ono to teď naposledy stejně vlastně začalo když jsem se jal vyměnit právě lambdu a chtěl popojet, ale ono nic - spálené to relé.
  10. Zdar členové klubu majitelů Peugeotů ! Musím se na Vás obrátit s radou. A snad mi dokážete poradit. Mám stejný problém s funkčností palivového čerpadla. Samozřejmě jsem pročetl již zmiňované diskuse na toto téma, ale mám asi problém o LEVEL dál. Mám P 806 s motorem 2.0 T RGX 108 Kw (podle papírů). A nyní jsem ve fázi, kdy je nové dvojrelé (na starém shořela dioda na prvním relé) a mám koupený snímač otáček, který jsem zkusil připojit. Ale čerpadlo v nádrži se stejně nerozběhlo. Připojil jsem ho na přímo a samozřejmě se rozjelo. S takto připojeným jsem zkusil nastartovat a motor naskočil a běžel OK. Po odpojení motor stále běžel. Zkusil jsem připojit starý snímač ot. a motor stále šel (i v odpojeném stavu). Po zhasnutí motoru klíčkem jsem zkusil několikráte nastartovat a vždy motor chytl, ačkoli čerpadlo se nikdy neozvalo. A to ani po zkušebním startu po 10 hodinách. Zjistil jsem ale, že při vypnutém zapalování stále běží malé čerpadlo u sání, jako by stále bylo sepnuté první relé. Proto asi na tom starém odešla ta dioda. Jsem z toho už nějak v beznaději. A nevím co s tím dál. Zkuste poradit prosím! Díky
×
×
  • Vytvořit...