Přejít na obsah

bliscak007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

O uživateli bliscak007

  • Datum narození 2.12.1979

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    valdice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

586 zobrazení profilu

bliscak007's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. zdravim z ceho se da dopasovat 6ti stupnova prevodovka do 607 hdi 98kw manual.? pasuje tam z citroenu c5? stejna motorizace...nikde nemuzu sehnat z peugeotu.
  2. bliscak007

    tece olej

    budu muset jen ze mne mechos strasi ze muze bejt praskla skrin prevodovky nechapu proc. a jestli nedej boze jo, da se zamenit 6stupnova za 5 stupen?
  3. bliscak007

    tece olej

    prave ze poloosa je po utreni sucha . mokra je prevodovka ale zacina to tam jak se zasouva prava poloos. na to gufero nejde videt je tam ten plechovej krouzek nebo neco co ho chrani
  4. bliscak007

    tece olej

    bude to teda ta poloosa jestli ze to u stojiciho auta neprosakuje?
  5. bliscak007

    tece olej

    urcite je prevodovy.ted jen zistit kde to tece
  6. bliscak007

    tece olej

    tak to tece nekde nahore a odkapava to uprostred prevodovky jak je spojena s motorem.zacina to nekde pod poloosou jak je ten plechovej krit setrvacniku. poloosa je zvenci relativne sucha.tak ted babo rad. v garazi stalo auto cca pul hodky nastartovane a neupadla ani kapka.po ujeti zkusebni jizde se tam olej objevil zas
  7. bliscak007

    tece olej

    je to prevodovej olej urcite. tam pod spojkovim loziskem uz neni zadne gufero na hrideli ?
  8. bliscak007

    tece olej

    tak ze pres gufero v prevodovce to nebude? je tam vubec nejake gufero krome toho na klice?
  9. ahoj po vymene spojky mi nekde zacal tict prevodovej olej. jeste nemam sundanej krit motoru tak nevim kde. v cem muze bejt problem? oprava stala 24000 a ted jeste tohle. poradi nekdo? jedna se o peugeot 607 2.2 hdi. mechanik se prekecnul ze tam nechal puvodni gufero na prevodovce. je to na reklamaci?
  10. bliscak007

    spojka

    ahoj zeptam se muze se neco stat po odpojeni baterek pres noc na 607cke? po smrti spojky totizto auto nejde neznamo proc nastartovat. dneska sme ho tahali pred firmu tak sem si spustil okno. smozrejme se auto dalo do usporneho modu. a tim ze nejde nastartovat nejde ani ten mod zrusit a zvednout okno, no proste pruser. baterky jsem dal na noc pod nabijecku mimo auta. ted si nejsem jistej jestli jsem udelal zrovna rozumnou vec.
  11. bliscak007

    spojka

    jo to vim. po telefonu se moc netvaril ale tak ze se nejak dohodnem. co jsem koukal tak autokelly ma sadu za 22tisic a cardo za 13. coz je docela rozdil. tak mne napada da se ta vimena zvladnout doma na dvore u tak komplikovaneho auta. spojky jsem menil tak akorat u 120citek Necituj přímo předchozí příspěvky!
  12. bliscak007

    spojka

    ok dekuji zejtra se na to ma kouknout tak dam vedet. nejakej typ kde sehnat levnou spojku,?
  13. bliscak007

    spojka

    aha tak dekuji jsem blbec. jeste se zeptam musi se menit i dvouhmota? auto se pred tim docela cukalo pri rozjizdeni. jinak zadne zvuky ani nic podobneho to nedelalo
  14. bliscak007

    spojka

    ted mne ale napadlo ze jsem ten pedal zkousel zmacknout dolu trosicku nasilu,coz se taky povedlo a uz pada dolu sam od sebe tak zeby preci brzdovka?
  15. bliscak007

    spojka

    brzdovka v nadrzce ma stejnou hladinu nezda se ze by ubejvala. a hlavne je to na dotek masne bez zapachu
×
×
  • Vytvořit...