Přejít na obsah

fatra

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Vše od uživatele fatra

  1. fatra

    Kryt pod motor

    kryt s postovnym za 36 eur http://www.kupsito.sk/i/5433118577/PEUGEOT_CITROEN_C_301_Elysee_kryt_motora
  2. Ano aj ja som preto kupil to auto lebo nie som az tak narocny na rozne hluposti a ostatne veci mi vobec nevadily ani ta klima ze vezme x koni ale prave to cukanie a jazda s klimou v meste mi vadilo bolo to pre mna hrozne! Mne toto velmi vadilo! A druha vec ten druhy start za studena auto cuka ako svina kim sa nezohrial a takto jazdit s novym autom po dedine alebo po meste a kazdy pozeral ze co je s autom tak na to uz vobec sa neda zvyknut! Do servisu zbytocne ides nevyriesis nic! Ja som 5 krat bol v servise kvoli tumu a zbytocne, takze nakoniec ma uz nebavilo riesit to co sa ani neda riesit. Ja uz okolo toho mam dost prestudovane aj na ruskom,ukrajinskom,rumunskom fore tam tiez vela ludi stazuje na tieto veci +aj na ostatne. Plus aj servisy na slovensku som zavolal vela.Takze ja len kvoli tymto dvom veciam som sa rozhodol predat! Ale ak tebe to az tak nevadi tak to ani neries! Auto je takto urobene kvoli cene a stym sa neda robit nic len zvyknut kto vie alebo predat! Kazdy sa rozhodne sam co mu vadi a co nie a to potom ci prijme alebo nie! A to uz ani nechcem vediet co bude po 100.000km. Ale co uz viem na 100% ze francuzke auto na dvor nikdy viac!
  3. Tak tie koni vynasob ešte aspon s troma
  4. Ano mam! Predat auto ako ja alebo si na to treba zvyknut! Sporilo kde sa dalo ale bohuzial na nespravnom mieste! Plus aj obcasne cukanie motora za studena na druhy start mne tiez pumpoval nervy! Je to lacne auto a treba si aj ocakavat od toho ako je jej cena!
  5. fatra

    Zápach v aute a cukanie.

    Chlapi s autom treba jazdit svižne!!! Pod 2000otačok nikdy! preradovat medzi 3000-4000otačok!!! A občas jazdit aj pod obmedzovač! Lebo ten motor nema rad podtačanie respektivne male otačky! Vyskušajte a uvidite že problem vam zmizne!
  6. Teraz mi odpisal kolega co ma tiez 1.6 Vti napisal: Zadne zapinani/vypinani kompresoru ani cuknuti autem. Vse je plynule. Takze pojdem znova do servisu ale teraz uz do ineho! A uvidime!
  7. No ja mam 1.6, 85kw takze vykon to mam a citit to na jazde! Premna zamna nech to zapina a vypina len by som to na jazde to necitil!
  8. Že by do dislov davali inu klimu? No neviem ale podla mna 1.2, 1.6Vti,1.6Hdi by maly mat rovnake klimy nie? A to je na tom ešte trapne že volal som do viacerych servisov a všade mi povedali cez telefon že to ma ist v kuse a potom ked už dosiahol požadovanu nastavenu teplotu tak len vtedy sa to vypina! A ked som odišiel do servisu aby to potom prekontrolovali pozreli na to a už povedali že to takto ma fungovat! A pital som sa na to či už stažoval niekto na klimu a všade mi povedali že nie! A preto podla mna je to nenormalne že to takto ma fungovat lebo potom určite aspon niekolko ludi by sa na to spital aspon! A volal som do velke mesta servisi! Takže neviem neviem len ja to zbadam na jazde alebo iny to ani nevšimaju?
  9. No aj mne je to divne ze to takto funguje a hlavne ma znervoznuje ta jazda ze kazdych 10-15sekund mi to cuka a neide to plynule. Auto mam polrocne najzdene 4000km a len teraz som zacal pouzivat klimu a od zaciatku mi to robi. A inac chladit chladi dobre! A teraz preto pisem tu aby som bol isty ci je to v poriadku aby majitelia tych vozidiel mi potvrdili ci aj im takto ide alebo nie! Takze majitelia prosim piste!!!
  10. Nazdar chlapi, mam 1.6Vti a klimatizacia mi hned od začiatku furt zapina a vypina kompresor cca. 10sekundovych intervalov a citit to aj na motore mierne to cukne ked sa znova zapina takze s klimou jazda je dost rusive jazdit lebo neide to jemne . Servise som bol aby sa na to pozreli prekontrolovali a povedali mi ze je to normalny ze to takto ma fungovat! Takze si myslim ze potom aj pri ostatnych motorizacii to tak ide. Takto ide aj vam ta klima???
×
×
  • Vytvořit...