Přejít na obsah

cany007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Vše od uživatele cany007

  1. Byl by někdo ochotný s autem co je v nadpisu se stavit a na zkoušku vyzkoušet přehozejí ŘJ?
  2. Ze vstriku nejde nafta. Pisu z mobilu a tam nejde moznost upravit.
  3. Rele vymeneno a bez vysledku. Do vstriku stale nejde nafta.
  4. Já myslel že to relé za jednotkou ovládá palivové čerpadlo, a když se otočí klíčkem, tak v tom relé cvakne, zkusím koupit nové a uvidíme jestli to tím bude.
  5. Nárazový vypináč zatlačen, nic. Ale zjistili jsme, že se nedá připojit k diagnostice, teda jestli to vůbec připojit jde(bud ko ŘJ nebo špatná kostra), kontroloval jsem kostry( přebrousil) a nakonec at vyzkouším jak práší vstřiky, tak jsem je vyndal, otočil a zapojit a zkusil nastartovat a ze vstřiků ani kapka....
  6. V tom rele cvaka tak si myslim ze je ok. A co kdyz to je impbilizer ? Jde nejak odpojit ? V klicku neni baterka. Muze to mit souvislost ?
  7. V tom rele cvaka tak si myslim ze je ok. A co kdyz to je impbilizer ? Jde nejak odpojit ? V klicku neni baterka. Muze to mit souvislost ?
  8. bohužel mám pouze jeden klíč (dodám auto bylo 2 roky bez baterky). To relé najdu kde? jak jsou pojistky? totiž tam jako kdyby 2 relé chyběli ale prý to tak bylo.
  9. Tak ty věci byli měněny až tedka, filtr zalitý, vstřiky odvzdušněný(když povolám matky na vstřiku jde nafta) DRV ventil byl před 2 lety měněn( já jsem ho vytáhl a profoukal kompresorem) po otočení kličku hrči něco vzadu, ale za spolujezcem. a čerpadlo jet musí, jinak by nešla nafta od vstřiků. A točí ale ani škytnutí. Zkoušel jsem stříknout do přívodu vzduchu čistič brzd tak to chytlo, ale pouze půl vteřiny, (asi na ten čistič). Už nevím co dál
  10. Zdravím, dáváme dokupy jednu 306 která 2 roky stála srkz prasklé pružiny.Nafta vylita a natankována Verva, Palivový filtr vyměněn. Vyčištěný vysokotlaký ventil, odopojili jsmě vše co se dalo aby to nechytlo aby se motor prolil olejem. poté jsme vše zapojili zpátky a bohužel nejde nastartovat. Před 2 lety auto jezdilo. Nová baterka, nový alternátor, vyměněny vstřiky. Bohužel už nevíme co dál. Řešil někdo něco takového? PS. pročítal jsem celý víkend forum a nikdy nic nenašel.
×
×
  • Vytvořit...