Přejít na obsah

omi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Vše od uživatele omi

  1. Caute nemate niekto skusenosti s napajanim el.kurenia? Vpraci som nasiel orginal kurenie s doplnkovym el.kurenim.Len skoda že budem musiet vymeniť komplet cele lebo v mojom nieje priestor . Nemate niekto schemu od takehoto kurenia alebo z 206cc pravdepodobne je to z CC. Na fore som našiel VIN na CC : VF32DNFUF43221245 Ďakujem.
  2. Dik pozriem sa na to.
  3. Dakujem . Chcem sa opytat ci nema tato schema pokracovanie co sa tyka ovladacieho panela (S292). Chba mi tam jeden konektor a sest pinov z A konektora. Este raz Dik.
  4. VIN: VF32E8HZA47607182 dik
  5. Caute vsetci Mam problem s kurenim a to taky ze niekedy mi vobec netopi hlavne ked je okolo 0*C a zase ked je teplejsie tak stale topi. Staci ked auto na chvilu odstavim po case nastartujem tak uz je to OK. Kontakty na konektoroch ovladania kurenia som nastriekal kontoxom a precinoval aj na DPS. Prisiel som nato ze ked mi nefugguje regulacia teploty tak mam nefunkcne aj ostatne klapky. Podla schemy ktoru som mal vsetky tri klapky su napajane tymi istymi styrmi vodicmy a jeden maju samostatny kazdy pre jednu klapku. Ale schema neni orino lebo je tam iny konektor-12pin a na doske je 6pin. Nemate niekto orgino shemu alebo niejake napady. Alebo-moze byt problem v bode rozdelenia tych spolocnych vodicov? -moze byt v problem v jednom motorceku klapky? Dik.
×
×
  • Vytvořit...