Přejít na obsah

b0risSVK

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli b0risSVK

  • Datum narození 22.1.1983

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Šaľa
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

317 zobrazení profilu

b0risSVK's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ahojte, prepáčte že znova oživujem toto vlákno, ale tiež my odišli žiarovky, jedna obryska a stretavačka v čočke. Svetlo som zatial nemal otvrotené zo zadu, ale čo som pozeral z predu, predpokladam že obryska je ako v serviceboxe W5W, ale mam pocit že v serviceboxe to je asi prehodené tie H7 a H1, čo je v čočke som nevidel, ale položka č.13 kde je v serviceboxe pisana H1 my príde ako H7 keď som zvonka nato svetlo pozeral, je to tak? Alebo sa mýlim, mam P307 SW FL.
  2. b0risSVK

    Opraviť alebo vymeniť (DV6TED4)

    Ja som rozvodovú sadu nekupoval, objednával ju mechanik ktorý ju aj vymieňal. Keby povedal, že treba vymeniť aj reťaz a šponovák, tak necham vymeniť aj to, ale to už je jedno. Predajca tvrdil že záruku na KM mi nedá, ale podľa opotrebenia interiéru by som povedal že ma aj menej, takže asi tak. Učíme sa na vlastných chybách. Každopádne ďakujem za rady, rozhodol som sa vymeniť motor. Takže snaď do týždňa - dvoch bude auto jazdiť
  3. b0risSVK

    Opraviť alebo vymeniť (DV6TED4)

    Ano je to tam, viem len som nevedel ako sa to presne vola. Nemyslím ale že to bola moja chyba ja ako laik neviem čo sa ma vymienať, myslím že ma mal minimálne mechanik upozorniť... No ale teda otázka je teda ak sa to kuslo, bude lepšie vymeniť motor alebo isť do opravy?
  4. b0risSVK

    Opraviť alebo vymeniť (DV6TED4)

    Nie reťaz nebola menená, iba remeň a kladky, podla mňa sa stretol bo pár kilometrov som počul také cinkanie...
  5. b0risSVK

    Opraviť alebo vymeniť (DV6TED4)

    Prepáč možno som sa zle vyjadril, prikladám foto je to kryt rozvodovej reťaze vačkového hriadela, hlava motora podla mechanika, teda aspoň tak som to pochopil.
  6. Ahojte, idem k Vám po radu. Koncom januára 2015 som kúpil P307 SW 1.6HDi 80kW s najazdenými ca.185tis.km (dovoz), po ca. 500km som dal komplet vymeniť rozvody, náplne a filtre. Asi po 400km od výmeny ma auto nechalo vysieť na ceste... Po lahkej obhliadke som našiel dieru na hlave, konkrétne nad rozvodovými reťazami, neviem ako moc sa to pochrúmalo vnútri. Otázkou je čo je lepšie... oprava, alebo vymeniť motor?
×
×
  • Vytvořit...