Přejít na obsah

dramyx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele dramyx

  1. aha noo svicky sou nove cca pulrokuale ten krokovy motorek muze byt spatnej uvidim co vyjede..pak reknu kde byla chybaa..jinak diky za radu ..
  2. aha a da se ten problem se startovanim zjistit na diagnostice??
  3. zdravim potrebuji poradit.mam 406tku 98 r.v 1.6.ma dlouhe startovani (dlouho toci) a az chytne tak jako by melo tendenci zdechnout obcas zdechne..pokud nedrzim mirne plyn pri startovani tak je problem..cim to je???pak mam jeste jeden problem ze mi vrni vyfuk..vychazito nekde od motoru ..kamarad si mysli ze to je vyvod z motoru co stim ??hledal sem dil na internetu ale marne.. na technicke sem kvuli tomu neprosel mocdiky za odpovedi
  4. dramyx

    peugeot 406 -- ZAMKY NEZAMYKAJI

    mam dva klice..obycejny a s infra..vetsinou pouzivam obycejnej klic u ridice..u spolujezdce to neodemykalo vubec vsechny dvere..jen u ridice nez se to pokazilo..zkousel sem i s infra a dela to to same..odemce jen levou stranu a pravou ne..a kdyyz zamykam tak jen dvere u ridice a ostatni musim rucne zamknout ..
  5. Zdravim mam problem se svym pazoutkem 406 r.v 97 benzin 1.6 ..nejak mi nejdou zamknout dvere..ani odemknout..je tam central..neni motorek v haji ??? udelato zvuk jako by se tomu nechtelo..nemate stim nekdo zkusenost??diky..
  6. dramyx

    peugeot 406 -nesviti zadni svetlo

    díky moc ...tohle sem potreboval vedet ...
  7. dramyx

    peugeot 406 -nesviti zadni svetlo

    jak vymenit pojistku to vim sem elektrikar ale nevim kere sou na svetla mam jen nemecky manual a nemecky neumim ..
  8. dramyx

    peugeot 406 -nesviti zadni svetlo

    tak sem to zkousel predni prava parkovacka nesviti..poslech sem radu ze to je do krize..vymenil sem zarovku a problem stale trva..nesviti jak prava predni parkovacka tak leve zadni potkavaci svetlo ...takze asik to jisti servis..protoze uz nevim co tomu muze byt ..(POJISTKY DOBRE , OSTATNI ZAROVKY VE VSECH SVETLECH NOVE.)
  9. dramyx

    peugeot 406 -nesviti zadni svetlo

    kdyz nastartuji auto zadne svetlo nesviti..dokud neotocim na pacce do polohy denni( povinne ) sviceni nebo neprepnu na parkovaci ..jeste nedavno vse svitilo jak ma..ale nevim cim a nevim proc prestalo svitit ..blink spatecka brzda sviti v pohode .mam starsi model 406 rv .97predni parkovacku sem nezkousel zjistim zachvily..jestly sviti..ale pojistky sou v poho jak pod volantem tak pod kapotou ...
  10. dramyx

    peugeot 406 -nesviti zadni svetlo

    pojistky dobre..jednu po druhe vytahl osetril...zarovky jsou nove kontakty ocistene a patice jsou zdrave.. spis se bojim aby nejaky dratek nebyl v haji..
  11. dramyx

    peugeot 406 -nesviti zadni svetlo

    tohle sem nezkousel ...ale pojistky sem prosel jednu po druhe vytahl jelikoz nemam manual v cz jazyce nevim kera je kera tudiz sem vytahoval jednu po druhe osetril..al problem trvaa..
  12. zdravim potrebuji poradi mam peugeot 406 rv.97 1.6 benzin ...a nedavno mi prestalo sviti leve zadni svetlo kdyz pustim denni sviceni ...vse jinak jde (blinkr i zpatecka.) pritom zarovyk v klidu jsou nove..a v poradku ...nevite cim to je??? diki za pomoc ...
×
×
  • Vytvořit...