Přejít na obsah

Barraka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Vše od uživatele Barraka

  1. Tak ve střednim panelu deklík okolo ovladačů topení a ventilace je to v pohodě. Dva šroubky pod vypínačema a krásně se to sundá. A jo má to bejt podsvícený akorát je to vypraskaný. Hlavní kus ve kterým je zabudovaná palubka už bych měl taky doufám komplet odšroubovanej ale překáží mi tam volant... Teda jesli ho budu muset kvuli tomu sundavat....
  2. Jsem srdcař v rámci možností, tohle bych asi nedal časově. A peugeot je to muj první, ale zatim z něj mám dobrej pocit. Proto chci vychytat i ty mouchy i když to na funkci nemá až takovej vliv.. Do palubky bych nasrkal ledky jesli to bude mít nějaký inteligentní patice. Ale hlavní je zjistit co tam vlasně svítí a co má svítít a nesvítí.
  3. Díky to určitě pomůže. No takovýhle vifikundací jsem se obával prot jsem se ptal. Možná to ani nebudu muset sundavat všechno naráz, ale musim projít elektriku, zkontrolovat kontrolky... Dějou se tam divný věci, jakože třeba zničeho nic zhasne přístrojovka a když se zhasne a zase rozsvítí vypínačem, tak to zas nakočí a tak podobně. Tak to chci projít. Plus se podívat jestli opravdu ovladače topení a ventilace nejsou podsvícený, nebo jen praskly žárovičky (mám auto nově) a jesli ne, tak si nějaký pod/na svícení dodělat.
  4. Ahoj všichni, poradil by mi někdo, jak demontovat palubní desku 309ky ? Hledal jsem tu všude možně ale postup jsem nenašel. Stačí stručně, jen bych nerad při pokusech naslepo něco ulomil. Děkuju moc.
×
×
  • Vytvořit...