Přejít na obsah

Zapli

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Vše od uživatele Zapli

  1. Zapli

    Problém s ovládáním oken 307

    Dnes jsem plošňák i gumu přetáhl lihem a ono to vážně pomohlo. Sice přesně to fungovalo jen chvíli a opět nefunguje buď jedna nebo druhá poloha (manuál nebo autodojezd), ale zavírá a otvírá a to je hlavní . Zítra ještě promažu znova a víc a třeba to bude ok. Díky moc.
  2. Zapli

    Problém s ovládáním oken 307

    Zapomněl jsem napsat, že jsem to dnes čistil Kontaktolem, plošnák i gumu a v sestaveném stavu to stejně pořád blbne . Bude líh lepší? Zítra zkusím, když tak díky.
  3. Zdravím všechny, potřeboval bych poradit ohledně elektrického stahování oken, už to dělá hrozně dlouho a chci to konečně opravit. Peugeot 307 SW, r. 2003, 2.0 HDi, 110k. Ovládací panel u řidiče si dělá s předními okny, co chce. Místo nahoru jedou dolů, nefunguje jedna nebo druhá poloha spínače a funkce tlačítek se chvílemi mění (jednou nahoru, podruhé jede dolů). Největší problém je u řidiče, jak se stahne okno, tak nejde dlouho vytáhnout nahoru, musím bouchat do dveří nebo prstem táhnout za trčící kousek okna a pak se někdy vytáhne. Dnes jsem zkoušel mačkat ovládací panel rozebraný (pouze plošňák a guma) a spolujezdec fungoval, když jsem plošňák dal pod tlačítka, tak už to blblo, řidiče jsem ale neměl odvahu pokoušet. Napadá někoho, v čem by mohl být problém? Díky moc za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...