Přejít na obsah

ago

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Vranovice
  • Stát
    Česká republika

ago's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. ago

    807 - razy od zadni napravy

    Mám na 807 najeto 226000 km (z toho 147500 km mých). Nejprve dělala hluk přední náprava, při 210000 km jsem měnil ramena (čepy jsou v nich zalisované) a kostice stabilizátoru. Pak se rány přestěhovaly dozadu. Dnes mi servisák oznámil, že mám skoro utržené zadní silentbloky, takže půjdou vyměnit. Tlumiče jsou na všech kolech OK, přitom originál.
  2. ago

    Náklad do vnitřku auta

    Pěna na podlaze pod kobercem a plastové kryty kolejnic opravdu moc nesnesou, už mám 2 ulomené, a to jsem tam stavební materiál nikdy nedával, jedině nábytek. Na rekordy jsem měl Fiat Uno - 120 plných cihel, 16 kýblů betonu nebo 400 kg knih.
  3. ago

    svítivost světel 807

    Potkávací světla na 807 opravdu skoro nesvítí, lepší jsou i na starém Puntu s H4. Používal jsem levné žárovky za 90 Kč a tma, zkusil jsem Osram Silverstar a namlouval si, že už to svítí, ale akorát dřív odešly. Tak jsem tam včera dal Osram Night Breaker Laser za 250 Kč/kus, a levé světlo už skoro svítí jako to Punto, ale pravé je pořád na úrovni Trabanta. Vypadá to, že čočka neodráží světlo, takže ji budu muset vyčistit. Pravou čočku jsem dostal ven asi za 45 minut bez demontáže půlky vozu, jen jsem několikanásobně prodlouženým torxem vyšrouboval 4 šroubky uvnitř světlometu a pak provedl gynekologickou operaci. s odřeným hřbetem ruky jsem nakonec zvítězil, z odrazového plechu u čočky otřel tlustou vrstvu spáleného prachu a zopakoval vkládání ježka do klece. Celkem 90 minut, pár set sprostých slov a jedno pivo. Levé světlo šlo o poznání rychleji, a navíc jsem ho dělal po setmění, jen s led světlem, takže bylo krásně vidět kontury při vyjímání a vkládání. Rozdíl ve svítivosti mezi oběma světly se srovnal, a teď (pořád s Night Breaker Laser žárovkami) umožňují jet v noci tak o 20 km/h rychleji.
×
×
  • Vytvořit...