Přejít na obsah

pavelSKI92

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Vše od uživatele pavelSKI92

  1. Brzdovou kapalinu jsem včera dolíval.Včera to sice pískalo zase ale dneska už ne( PŘI SEŠLÁPNUTÍ BRZDOVÉHO PEDÁLU-dneska se mi ta chyba neobjevila ani jednou! tj.neděle 10.5.2015 ). Nevím co si mám o tom myslet . Žárovky všechny svítí ale prostě budu s tím muset zajet do servisu.....
  2. Dobrý den . Chtěl bych se zeptat jestli měl někdo stejný problém na Peugeotu 207 . Začalo mi to házet chybu při sešlápnutí brzdového pedálu ( pípáním-hlášením chyby) a to i několikrát během jízdy ...Ale na palubním počítači se mi nic neobjevilo ( myslím tím závadu nebo tak něco-jen to pípá jak blbé) Zajet s tím do servisu nebo zkusit doplnit kapalinu? Děkuju za vaše rady .
  3. Dobrý den . Chtěl bych se zeptat jestli měl někdo stejný problém na Peugeotu 207 . Začalo mi to házet chybu při sešlápnutí brzdového pedálu ( pípáním-hlášením chyby) a to i několikrát během jízdy ...Ale na palubním počítači se mi nic neobjevilo ( myslím tím závadu nebo tak něco-jen to pípá jak blbé) Zajet s tím do servisu nebo zkusit doplnit kapalinu? Děkuju za vaše rady .
  4. Zdravím všechny . Mám Peugeot 207 už třetím rokem a všecko šlape jak hodinky .v autech se moc nevyznám ale ty základní věci si udělám sám. Mám v poslední době problém . po dolití destilované vody do nádoby mi asi po 50 kilometrech klesne voda uplně na dno... Vůbec nevím čím to je ale v oleji voda není a zespodu to taky nikde neteče byl bych rád za něaké rady. Děkuju předem.
×
×
  • Vytvořit...