Přejít na obsah

locky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Město
    Ratíškovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

locky's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. locky

    Dia

    Břeclav taky může být. Mohli by jsme se tedy domluvit, pokud by jste byl ochotný.
  2. locky

    Dia

    Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo v okolí Zlína/Hodonína dia na peugeota. Potřeboval bych zjistit, které abs čidlo nefunguje. A hlavně prosím někoho kdo si za to neveme majlant jak v servise, kde nakonec neřeknou nic, pokud to člověk u nich nechce opravit. Díky moc všem.
  3. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Zdravím, omlouvám se, ale mám novinky. Dnes auto bylo u známého mechanika, proměřoval páčky a ze předu a zadu jde do motůrku cca stejný proud. Ale nedokázal mi teda říct, čím to je, že nestříká. Motůrek je tam daný fungl nový, je možný, že i nový může být např seklý?
  4. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Aha, takže vyměnit páčky, obě jako komplet? No tak na to si asi sám netrofnu. Díky moc za rady
  5. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Zadek je v pohodě. U předku tak jak u ostřikovačů, když se hodně snažím tak to problikne, ale ne furt v pořádku jak zadek. Takže asi ze předku nejde napětí.
  6. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Nejde to zkusit nějak bez multimetru? Jsem u přítelkyně a u ní doma ho nemám :/ ani oni nemají doma
  7. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Jako přímo na ten konektor co jde do motůrku?
  8. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Zkoušel sem i přehodit hadičky, a trysky a hadičky na předek jsou v pořádku po přehození to ostřikovalo. Pojistky jsem kontroloval, podle schématu co sem našel tu na foru. Podle něho by měla být pojístka č14. A ta je v pořádku. Tak čím by to mohlo být?
  9. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Tak jsem přehodil motůrky, dal jsem tam ten nový, ale ostřikovače stále nic. Vypadá to, jak kdyby tam asi nešlo napětí, nebo je někde chyba tam. Jelikož když jsem měl motůrek vytáhlý, zkusil jsem přitáhnout páčku a slyšel sem, že běží jak na zadek tak předek, dal jsem ho zptáky do nádoby a zkusím a nic. Zadek valí, ale předek neostřikuje. Tak já už nevím
  10. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Nn, páčku přitahuji k sobě i jsem zkoušel bars jak, ale kapalina nikde.
  11. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Aha, takže druhou koncovkou se nemusím zabývat? Ano dělám, právě přitahuji páčku k sobě kapalina nikde a stěrače začnou 4x nebo kolikrát stírat.
  12. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Zdravím, tak sem nalezl nějaký problém. Oddělal sem podběh a při odstřikování zadku normál hrčí a funguje, ale při zapnutí předního ostřikování není motůrek slyšet. Zkusil sem připojit nový motůrek, ale předek furt nic, motůrek ani nezahrčí. Dále by mě zajímalo do motůrku ostřikovačů vede žlutá koncovka a pak je tam ještě jedna koncovka úplně stejná(modrá), ale ta není nikde zapojená. Dokáže mi s tím někdo teda poradit?
  13. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    No hadičky sem zkoušel profouknout a v pohodě, takže to vypadá spíš na ten motorek, moc toho slyšet nejde, jelikož po chvíli se rozběhnou stěrače a slyším jen je.
  14. locky

    Nejdou přední ostřikovače

    Takže pokud zadek jde a předek ne, může být chyba někde jinde? Zkoušel jsem projít i hadičky, ale nic sem nenašel. Zítra to zkusím proměřit. Asi se to nedá proměřit jinak aniž bych shazoval podběh, že?
  15. Zdravím, nejdou mi přední ostřikovače, ale zadní normálně jdou. Při přitáhnutí páčky k sobě, normálně stěrače stírají. Pojistky jsem zkusil vyměnit a nic, tak usuzuji, že je to motůrek ostřikovačů, tak se chci zeptat, zda nemá někdo nějakou stránku, kde je nový a levný a má s tím zkušenosti. Předem všem díky
×
×
  • Vytvořit...