Přejít na obsah

Cinek1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Vše od uživatele Cinek1

  1. Cinek1

    Nefunkční parkovací senzory

    Ahoj, svietia ti zadné hmlové svetlá? Ťažné je originalne? ak áno, v zásuvke ťažného zariadenia je spinač ktory pri zapojení rozopne nejaké relé zadných hmlových svetiel a aj zadnych parkovacích senzorov. V mojom peugeote to bolo úplne zhrdzavené a po výmene toho spínača všetko začalo fungovať. Riešilo sa to aj tu na fóre napriklad pri modeli 308sw.
  2. Zdravím, v spolujazdcovej sedačke to šlo celkom ľahko keďže konektor el. posuvu je rovnaký len je ukrytý a v ňom je ten nový konektor napojený. U sedačky vodiča to bol problém a bol som upozornený že to fungavať vôbec nebude keďže su rozdielne riadiace jednotky, tak som sa rozhodol čalunenie aj vyhrievacie dečky + kabeláž prehodiť na pôvodnú sedačku ktorá bola bez výhrevu. Zatiaľ všetko bez problémov funguje.
  3. Cinek1

    nezmyselné kopanie ABS

    Presne tak ako píše jarokare. Skontrolovať ABS krúžky na poloosách. Zvyknú prasknúť a potom ABS "kope" do pedála takmer stále, hlavne pri dobrzďovani. Tento problém som mal na 607 aj ja, na palubnom neukazovalo žiadnu chybu.
  4. Ako vyzerá ten predradny odpor? Niesu to nahodou tie dve krabicky vedla vrtule chladica?
  5. Zdravím páni, som tu nový a peugeot 607 2.2hdi 98kw r.v.2001 vlastním už asi rok a problémy som si všimol až teraz cez leto keď mi auto začalo skákať do núdzového režimu ktory sprevádzala kontrolka motora . Po napojení na diagnostiku sa tam objavilo zopár prechodných chýb ktoré sa týkali podtlaku na ktorom bola prasknuta membrana na "swirl" a jedna trvalá ohladom malej rýchlosti ventilatora chladiča. Boli zaoxidovane kontakty na jednom rele v čele chladiča ktore som vyčistil a rele vymenil za nove. Dufal som že problem zmizne ale mýlil som sa a s týmto si už vôbec neviem rady. Ak by sa našiel niekto kto už podobný problem riešil bol by som vďačný za každú radu.
  6. Poprípade ak by niekto bol taky dobry a odfotil mi konektor ktory ide z auta do riadiacej jednotke soferovej sedacky samozrejme 607 po facelifte
  7. Zdravím páni v mojej 607-me (r.v. 2001, 2.2HDi) som mal kožené sedačky no bohužiaľ bez vyhrevu a naskytla sa mi možnosť kúpiť polokožu s výhrevom z pofaceliftovej 607. No tu nastáva problém že po pokuse o montáž som zistil že konektory na napajanie a airbagy su úplne iné, totiež aj riadiaca jednotka vodičovho sedadla s pamäťou. Po par pokusoch sa mi podarilo poprehadzovať konektory spolujazdcovej sedacky zo starej na novu ale z vodičovou si neviem rady. Robil niekto takúto prestavbu a mohol by poradiť? Ďakujem
×
×
  • Vytvořit...