Přejít na obsah

vvacky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Město
    Brandýs nad Labem
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vvacky's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Laďa: Jj, je to johnsons s konektorem na druhé straně výroba 12/07.
  2. Tak další progress. Display koupenej za 1500 na vrakáči v Mratíně. Říkal, že se tam moc neohřejou, ale čas od času tam nějakej má. Pán v poho dohoda, že pokud nepůjde dá se vrátit do 7 dnů. Vyměnil jsem za 10 minut a šlape parádně.Bohužel bayonet ani lišty jsme tam nevyřešili, jednu co neseděla jsem ještě odpoledne vracel, tažná zařízení tam prý dostane jen velmi zřídka a to co mám já neměl snad ještě nikdy. A celkově v Mratíně moc věcí na Peugeoty nemají. Spíš Renaulty a Volvo majoritně to vypadalo.
  3. StibTo: Na vlákno se chystám, ale musíme to nejdřív s bráchou dát pořádně dokupy a naleštit :-D 306-Kubik-S16: Díky díky. Máme s Neptun Harfa již také zkušenosti, jen jsem si nebyl jistý jak jim to půjde s V6, pokud jsou tu zkušenosti dobré, tak paráda. Sice ještě zvažuju jestli do toho vůbec jít, aktuálně, po 250km, jsem na průměrce 10.1l/100km, což není tak strašné, ale předběžně jsem objednán na 18.8. ;-) Devils-night: Díky za další info, všechno jim to dále nadiktuju, pokud se pro to definitivně rozhodnu. Motorek mi tam jede, akorát to nestahuje. Odhaduju, že možná jen ruplé lanko, ale to se uvidí až to otevřu, spíš to taky vypadá, že mám vyrvaný polstr, tak uvidíme co tam s tím kdo vytvořil předtím. Kdyžtak se ozvu díky moc za nabídku. Jinak pro další, co by otvřeli tohle vlákno a hledali totéž. Display, a drobnosti typu prahů v kufru, van do kufru, apod. řeším přes jednu poměrně známou firmu(reklamu obvykle nikomu nikde nedělám veřejně), ceny dobré (2500 za display z polska, 4800 z českých skladů s garancí funkčnosti), dodání do 2 týdnů, tak kdyžtak pro bližší info napište.;-) A ptal jsem se origo peugeot na černém mostě, akce co tu někdo zmiňoval na forku okolo dubna už je dávno ta tam, teď chtějí za display origo 7287Kč + 700Kč práce.
  4. Parádička, děkuju moc za info. A děkuju taky za přivítání.;-)
  5. Zdravím, právě jsem přivezl 407 SW 3.0i automat domu a jsem nadšený co všechno to zase umí :-D Samozřejmě trpíme několika vadičkami staršího vozu, ale nekoupil jsem auto za půl milionu, tak jsou nějaké investice samozřejmé. Tradiční vada dislaye je jasná, pročítal jsem tu vše možné a bohužel to taky vidím na originál Peugeot, ovšem pokud by to tu někdo uměl, tak se nebráním udělat tu někomu i kšeftík. Bohužel trpí oba displeye, nicméně u budíků už jsem si našel parádní servis v HK za 2800 i s prací nebo za 1980 a duělat sám, ale opět, pokud by to tu někdo zvládal lacinějí, ničemu se nebráním. Druhá chybička čím trpíme je ukradený bajonet do tažného. Je tam Thule produktové číslo 4691, tady je odkaz na montážní postup http://90.145.111.133/496100.pdf , ale nikde nemůžu dohledat kde kdo kdy to tam dával nebo jestli je to přímo originál peugeot, případně i rád poskytnu VIN, pokud by mi někdo byl schopen tenhle díl dohledat. A třetí věc velice rád bych byl i za informaci o nějakém větším vrakovišti Peugeotů, kde bych se mohl poohlédnout po dílech tohole typu, taky máme trošku problém se stahovačkou okénka ve dveřích, ale to není drahé ani origo, takže tam to možná vůbec přes vrakáč řešit nebudu. No a poslední dotázek, jaké máte zkušenosti s LPG v tomhe typu vozu a s tímhle motorem, našel jsem jich několik za 28 000 - 45 000, takže kdyby někdo něco osvědčeného v okolí Prahy znal, taky budu velmi vdečen. Předem díky všem za odpovědi.;-)
×
×
  • Vytvořit...