Přejít na obsah

Bosch-b1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele Bosch-b1

  1. Děkuji Vám! Pokud se to podaří tak sem písnu jak to provedli. Zatím zdravím!!!
  2. Moc děkuji mmartinkovic za odpověď! Tuto informaci předám kamarádovi a chci Vás poprosit jestli ještě někdo má podobnou zkušenost.
  3. Dobrý den! Prosím o radu jak se zachovat. Kamarád má doma Pegueot 106 s číselným imobilizérem s kterým jezdil jaho syn ale ten už asi tři roky s autem nejel a heslo zapoměl. Nikdo heslo tedy nezná. Kamarád chce teď auto zprovoznit k prodeji. Mohl by někdo tedy prosím poradit jak na to? Kde se dá tohle číslo dohledat a pokud je v EEPROM tak jestli jde nějak přečíst? Googl mě to neřekl. Za rady a reakce děkuji a zdravím!
  4. To ChouLu : Dnes jsem namontoval a je to paráda. Moc a moc děkuji za radu!!! Zdravím! :-)
  5. Děkuji Vám! Jdu do toho. Zdravím!!!
  6. ChouLu - už jsem to našel. Je tam přijímač ale nemám k tomu ovladače. Koupil jsem to bez nich. Je tam nějaké Valeo. Tam k tomu co montuješ Ty - ( http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-rs-04/ ) tam je redukce konektoru přímo na Peugeota? Když to koupím tak je tam popis zapojení? Děkuji!!!
  7. Tak nad stropním světlem bych to nehledal. Moc Vám děkuji! Jakej budu montovat to ještě nevím. Mohl bych si ale od Vás nechat poradit a nějaký doporučit. Ještě jednou moc děkuji a zdravím!!!
  8. Zdravím Vás! Prosím o radu: Mám 306stku combi, VIN: VF37ENFZE32143601. Verze 7ENFZE Chci do toho namontovat dálkové ovládání zamykání dveří. Všechno je mě jasné akorát bych potřeboval vědět kde najdu konektor pro IR příjmač označený na schématech jako NR a nebo 5NR u novější verze. Já sám nevím co mám za verzi protože mám rok výroby 97 a ještě ke všemu duben a právě v dubnu toho roku se měnily verze. Tak prosím kdo o těchto konektorech víte tak mě to prozraďte. Děkuji a zdravím!!
×
×
  • Vytvořit...