Přejít na obsah

deco

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Vše od uživatele deco

  1. deco

    Diag. chyby P206

    Určitě to byla univ. diagn.,ale nevím o nikom kdo by měl orig.Peug. diag.,kdyby se mi někdo ozval z okolí Dobruška,Rychnov nad Kněž.,Nové Město nad Metují popř. Náchod byl bych rád.Neví někdo náhodou kolik stojí diag. v Peug. serv.?
  2. Ahoj, prosím o radu.Dcera byla na diagnostice se svým P206 1.4 55kw r.v. 2001 kod mot. KFW. Vypadly ji tyto 2 chyby. P1327-Synchronizace vačkového hřídele(řada1)s klik. hřídelem.Nevěrohodny signál. P0118-Snímač tepl. chlad. kapaliny.Přílíš velký signál. Autu občas za jízdy zhasne motor,děje se tak většinou při přeřazení z vyšší rychl. na nižší nebo při dojezdu na křižovatku.Jinak auto startuje a drží volnoběh bez problému.Vyměnil jsem na něm:krokový motorek,čidlo tlaku v sací komoře,vyčistil škrticí klapku,dal nový termostat.Vloni v létě po koupi jsem vyměnil svíčky(3body Brisk nevím jestli jsou vhodné),vzduch. filtr,paliv. filtr podle VIN nemá.Také byly udělány rozvody. Mohl by mi někdo napsat co tyto chyby vlastně znamenají?Jsou špatně nastaveny rozvody?Když jsem si vyhledal P1327,tak mi inter. řekl,že je to nějaké rušení v zapalování.Může být špatný snímač chlad. kap.?v autě je zelený, podle infor. z inter. by tam měl být asi modrý.Nebo je problém někde v kabeláží? Mechanik chyby smazal a ať pry jezdí,že se uvidí.Díky moc za každou radu.
  3. deco

    Nejasná kabeláž v motoru P206

    Závada odstraněna,naprostá banalita,špatně nasazena hadice od airboxu na škrticí klapce.
  4. deco

    Nejasná kabeláž v motoru P206

    Dík moc za radu,pokud bych to mohl víc rozvinout.Pokud bude vadný krokový motorek,nebyly by problémy s volnoběhem celkově? Tady jsou problémy jen při přechodu z vyšších ot. do nižšších,ale ne pokáždé. A ještě otázka,co s tím snímačem natočení klapky,vyčistit klapku nebo vystříkat sprejem? Omluvám se za dotazy, ale peugeot není moje silná stránka.
  5. deco

    Nejasná kabeláž v motoru P206

    Ahoj,prosil bych o radu,nechci zakládat nové téma.Motor má snahu za jízdy při vymáčknutí spojky při dojezdu ke křižovatce,nebo při přeřazení zhasnout.Otáčky na volnoběh jinak drží naprosto bez problému.Děje se tak jen za jízdy při přechodu z vyšších ot. do volnoběhu.Při každém přeřazení,aby člověk trnul jestli auto nezhasne.Diagnostika nic neříká,filtry,svíčky jsou vyměněny. Jedná se o P206 1,4 55kw r.v.2001 auto je dcery.Dík za každou radu.
  6. deco

    Nejasná kabeláž v motoru P206

    Původně jsem si myslel jestli v tom autě nebyl plyn,ale žádné jiné stopy po plynu jsem nenašel.Takže je mi záhadou proč tam ty kabely někdo nabastlil a k čemu mohly sloužit.
  7. deco

    Nejasná kabeláž v motoru P206

    Dík za odpověď,v překládači jsem se to nakonec taky dozvěděl .Ale víc nejasné jsou ty kabely.
  8. Zdravím,nevěděl by někdo k čemu by mohlo sloužit toto?Podle googlu asi nějaký kondenzátor,ale k čemu slouží? A pak tyto kabel: Za každou radu díky moc.
  9. deco

    Přední pásy

    Musí se doslova trhnout s tou horní štelovací krytkou k sobě,pod ní je 8torx,který drží spodní krytku.Není třeba se toho bát Ta krytka je na čepu.
  10. deco

    Přední pásy

    Díky za nabídku,vše už mám objednané
  11. deco

    Přední pásy

    Odpovím si sám,vyloupl jsem horní krytku,pod ní je torx, který samozřejmě nemám.
  12. deco

    Přední pásy

    Prosím znovu o radu,jak se tohle rozděla, abych se dostal k matici pod krytkou:
  13. deco

    Přední pásy

    Dík za radu,už s tím počítám.
  14. Zdravím,dcera měla nehodu,nedobrzdila.Mám dotaz,byly vystřeleny oba airbagy,ty plánuju vyměnit a znovu aktivovat jednotku,ale nevím jestli mám vyměnit i pásy.Po nehodě byl řidičův pás vytážený,ale potom šel bez problému svinout zpět a když s ním cuknu tak se jakoby zasekne.Právý pás byl po nehodě zaseklý v základní poloze, neměla spolujezdce.Po povolení uchycení pás začal normalně fungovat stejně jako levý.Teď nevím jestli pyropatrony zafungovaly nebo ne a je nutná vyměna pásů. Když pásy porovnám se svým autem,tak fungujou naprosto bez problému.Jinak se jedná o P 206 r.v. 2001.Díky moc za případnou radu.
  15. Taky bych poprosil jestli mám paliv. filtr,už jsem ho koupil,ale marně jsem ho pod autem hledal. Je to čerstvý dovoz pro dceru a Peugeotech se nějak nemůžu zorientovat. VF32AKFWF41589399
×
×
  • Vytvořit...