Přejít na obsah

Supi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

Vše od uživatele Supi

  1. Zdravím! U našeho Peugeotu 307 došlo ke známé chybě: Zasekl se zámek řidiče a nešlo se dostat dovnitř. Zámek jsme vyměnili za jiný (použitý) a teď to sice funguje, ale dost zvláštně. Odemknutím na dálku čudlíky vyjedou ahned zase zajedou. Je potřeba být rychlý. Někdy se po zavření dveří ihned zamknou aniž by to kdokoliv chtěl. Dostat se do kufru je také umění. Myslíte, že by to mohlo být jednotkou? Nebo dá se něco zjistit na diagnostice? Děkuji!
  2. Supi

    Vypnutí EGRu Praha a okolí

    Taky díky za tip
  3. Supi

    Vypnutí EGRu Praha a okolí

    Tak to si ho zkusím najít. Díky za tip
  4. Zdravím! Našla by se někde dobrá duše, která by vypnula EGR v jednotce P807 v Praze a okolí? Samozřejmě to nechci zadarmo. Filtr pevných částic je vypnutý, ale EGR hází chyby a padá do nouzáku. Jeden nejmenovaný člen fóra vypadal nadějně, ale pěkně se na mě vysral. Spěchá. Díky předem!
  5. Supi

    EGR na kaši P807 2.2 HDi

    :myslim
  6. Supi

    EGR na kaši P807 2.2 HDi

    Regulace turba mě nenapadla. To zkusím. Proměřit? Jak proměřit? Díky
  7. Zdravím! Dle všeho mám na kaši EGR ventil. Při vyšších otáčkách jde motor do nouzáku a nejede víc, než 80. Zkusil jsem to napíchnout a je tam chyba EGRu. Dá se EGR nějak vyřadit z jednotky? Umí to tu někdo? Případně, kde se dá koupit nový a ne za raketu? Díky moc.
  8. Zdravím! Našla by se nějaká dobrá duše na počeštění komplet board computeru i navi v 807? Za úplatu. Díky předem!! Honza
  9. Zdravím! Nevíte někdo prosím, jestli altík z 2.2 hdi v 807 je stejný jako v 406 2.0 hdi? Díky předem!
  10. Supi

    P807 2.2 HDi - uděláno na klice???

    Tímto bych rád poděkoval Oddiemu za pomoc. Bylo to opravdu dost hektické Hodně dětí a tak málo času Ten vstřik je asi dobrá volba. Ale prý je nejjednudušší vyměnit celej motor za ten z té 607. Co je na něm jiného? Kluci už s tím začali a furt pyskujou, že to je nějak celý jinak. Co je na tom pravdy? Podrobnosti zatím nevím.
  11. Supi

    P807 2.2 HDi - uděláno na klice???

    Jo takhle... asi jsem to špatně popsal. Ty fotky jsou z jednoho motoru, který je údajně ze 607. Leží v autě. Druhý originální motor nemám vyfocený. To jsem dodal jen formou VIN. Myslel jsem, že ten typ se z toho VIN do poznat a porovnat s tím na fotkách. Snad je to teď trošku jasnější ;-)
  12. Supi

    P807 2.2 HDi - uděláno na klice???

    Než se s Oddiem potkáme, nepoznal by někdo, jestli ty motory jsou totožné, prosím? Díky předem.
  13. Supi

    P807 2.2 HDi - uděláno na klice???

    Oddie, to by mi moc pomohlo. Vezmu klidně i diagnostiku. Do SZ posílám telefon. Pošli prosím na sebe případně. Kdy tam asi tak budeš? Mám to tak 15 minut od domova, abych to naplánoval ;-) Klidně počkám. Díky!!
  14. Supi

    P807 2.2 HDi - uděláno na klice???

    Stojí to v Radotíně. Asi to povezeme do Radlic, ale zatím je to tam. Stačí 10 minut na diagnostiku od někoho, kdo tyhle auta zná. Je to pro kamaráda a dopadl jsem v tom jako prostředník.. takže je to teď na pykaču.
  15. Supi

    P807 2.2 HDi - uděláno na klice???

    Tak další poznatky: Když se to nastartuje, tak to sice mlátí, ale taky to NEJDE za plynem. Víc, než 1200 otáček to nedá. Při sešlápnutí plynu na podlahu to vyleze na 1200, pak se to zvolna vrátí k nule a chcípne to. I když to nastartuju, tak to po pár vteřinách zdechne. Je tu někdo z Prahy, kdo by se na to mohl jen podívat? Přivezu, odvezu, odměním. Já těmhle autům moc nerozumím. Nevím, co mu chybí a co přebývá... Diagnostika ukázala něco s váhou vzduchu, ale po smazání chyby a dalším laborování a startování se to už neobjevilo. Nafty je půl nádrže. Ale auto rok stálo, tak nevím... Mám v autě naložený ještě jeden motor. Je ze 607 prý. Zde jsou kódy motoru: Poznáte někdo prosím, jestli je to stejný motor jako tenhle??? VIN VF3EB4HWB13103386 Předem díky za všechny nápady!!!!!!!!!!!!!!!!!
  16. Supi

    P807 2.2 HDi - uděláno na klice???

    Četl jsem, že jsou problémy s řemenicí na klice. Může být to mlácení dáno i tím? Radši to zkusím...
  17. Zdravím! Motor má najeto 183 000 km. Rok výroby 2003. Turbo lehlo. Výměna turba za repas. Při výměně se čistila vana a zjišťoval se tlak mazání. Maže to krásně, ale ve vaně se nacházelo pár úlomků, které vypadají jako šály z kliky. Motor jede, ale mlátí a to dost. Vypadá to na uděláno na klice. Podle mě byly ty úlomky nějaké vymezení vůle kliky, která se tam teď mrdlá a proto to mlátí. Rád bych je vyfotil, ale nějaký chytrák na dílně mi je vyhodil... Má někdo z Vás s tímto zkušenosti? Jak se to dá dát do kupy? Prosím o pomoc. Díky všem!
  18. Supi

    P807 ECU se nekamarádí :-(

    Vyřešeno. Odneslo to pár pojistek. A relé žhavení je na **** jinak OK. Díky! Mějte se!
  19. Supi

    P807 ECU se nekamarádí :-(

    Na kolik to tak vyjde? Nemá někdo jen na půjčení, aby se to zkusilo nastartovat???
  20. Zdravím! Peugeot 807 2003: Autu kleklo turbo. Turbo vyměněno za repas. Vyčištění vany, kontrola tlaku oleje na mazání. Problém: Auto točí a nic. Neskočí vůbec. Auto stálo tak rok bez baterie. Je možné, že se za tu dobu něco smazalo? ECU vůbec nekomunikuje ani s diagnostikou. Při startu se ani nerozsvítí prostřední velký displej. Jen kontrolky. Zjištěna přítomnost koroze v oblasti motorové pojistkové skříně. Nějakým záhadným způsobem se tam dostala voda. Některé pojistky dost ohnilé. Nemá někdo elektrická schémata, prosím? Tenhle problém je tomu dost podobný: http://www.bba-reman.com/forums/Topic114786.aspx?PageIndex=3 Díky!!
×
×
  • Vytvořit...