Přejít na obsah

Mess

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Vše od uživatele Mess

  1. Zdravím Občas mě rychle kolísají na volnoběh otáčky kdy rafika lítá od skoro zhasnutí motoru do 1500(skoro lehké tůrování) a při rozjezdu nebo brzdění s vyhozených kvaltem v tomto momentu občas jakoby ztuhne řízení.Co to může být snímáč otáček? 406 1.8 16V 1999
  2. Mess

    Dekorační lišty ve dveřích

    servisman : Ok a myslíš že u novýho modelu je to stejný?
  3. Mess

    Dekorační lišty ve dveřích

    servisman : Jak jsi je tam přidělal?
  4. Mess

    Dekorační lišty ve dveřích

    Máš pravdu hlavně vpředu by byl velkej problém
  5. Mess

    Dekorační lišty ve dveřích

    Blbost co jsem momentálně napsal...
  6. Mess

    Dekorační lišty ve dveřích

    Tady jsem právě našel jedno stejné téma a dle fotky hlavně na zadních dveřích starého modelu bych soudil že tam asi původně nemají co dělat nevypadá to že by ta lišta byla zapuštěná do tapecu jak je to původně ale těžko říct.
  7. Zdravím nemáte někdo zkušenost s dodatečnou montáží dekoračních lišt ve dveřích na Peugeota 406? Mám lišty jen na palubní desce a chtěl bych i na dveře ale otázka je jestli je nutné shánět celý tapec už s lištami nebo lze na vrakáču vzít jen lišty a nějak pokud to vůbec jde je tam dosadit. Zajímalo by mě jak jsou tam v originále lišty uchyceny a jestli v případě že by si s tím člověk vyhrál byla možnost je dosadit i na tapec kde původně nejsou.Nemám možnost tu lištu nikde vidět samostatnou tak jestli máte někdo foto nebo máte zkušenost byl bych rád za radu Díky;)
  8. Zdravím nevím jestli jsem se trefil s tímto do správné sekce ale nemohl by mě někdo zjistit nakolik přijde zadní znak lva na Peugeot 206 2008 v Peugeot Famko.VIN nemám chci ho dát na 406 kombík.Díky
  9. Mess

    Zhasínání motoru za jízdy

    Ano stejná trasa:) benzín Natural 95 90% OMW nebo Agip najedu tak 250-300 Km týdně v podstatě 100% město.Jízda spíše svižnější častěji ve vyšších či optimálních otáčkách spotřebu nehoním takže žádné dušení apod.
  10. Mess

    Zhasínání motoru za jízdy

    To asi ne.. asi záleží na situaci ve které se auto nachází.Někdy to udělá pod plynem někdy to zhasne při mírném brzdění do zatáčky bez plynu a to opakovaně jak jsem psal navíc na stejném místě a to už momentálně 3X.Nebo občas s kvaltem někdy s vyhozeným a se sešlápnutou brzdou třeba na křižovatce přitom otáčky nekolísají auto se nechvěje a nic podobného prostě zhasne a po nastartování hned naskočí úplně v pohodě jakoby nic. Jeden týden to udělá třeba každý den min.jednou další týden to je naprosto v pohodě.Přitom to auto jede v podstatě úplně normálně bez ztráty výkonu a nějakých problému prostě chcípne jak když pustíš spojku v tem moment naskočí jen kontrolka kapaliny baterka a s půlky nádrže to ukazuje jak na displeji tak na tachometru prázdnou nádrž a rozsvítí se hladový oko nebo bliká airbag po opětovném zastrčení klíčku vše zase funguje v pohodě ale není to pravidlem v tomto ohledu je to jak kdy. Napadá vás něco co bych mohl zkontrolovat nebo prohrabat doma? třeba nějaké čidlo nebo filtr apod. než to dám do servisu.
  11. Mess

    Zhasínání motoru za jízdy

    Otáčky jsou v pohodě každopádně jsem vysledoval že to dělá po stejném ujetí KM a na tom samém místě
  12. Zdravím Občas mě zhasne za jízdy motor a někdy je to doprovázeno pípnutím podobným jako při otevření dveří při nastartovaném motoru pravděpodobně stopka:myslim. Po opětovném nastartování motor okamžitě chytne a šlape bez problému vždy je to náhoda ale za jízdy to kolikrát není zrovna to ideální.Mimo to motor nejeví žádné známky poruchy otáčky v normě chytne napoprvé,nevíte co by to mohlo být díky. Motor 1.8 16V 406 nový model.
  13. Mess

    Peugeot 406 1.8 16V bouchání

    Zdravím Tak tlumiče vyměněny i se stabilizátory celkově zadní náprava zkontrolovaná i brzdy ale bouchání neustále pokračuje. Tak mě napadlo po dalším projevu jestli to není silentblok motoru:myslim protože jsem zjistil že to bouchání spíše lupání jde někde zprostřed až z přední části auta nikoliv zezadu jak se to jeví zevnitř. Navíc když nastartuji ze studeným motorem kdy mám pár vteřin 1100 ot se auto chvěje a vibruje nedělá to vždy ale spíše více než méně.Navíc motor přední část výfuku a vlnovec se dost chvěje mnohem více než běžně což po dosažení normálních otáček nebo opětovném nastartování přestane. Momentálně to za jízdy dělá nejvíce při podřazení na dvojku což možná není tím ale hlavně při natočených kolech doprava tak i doleva ovšem při natočených doleva je to lupnutí intenzivnější. Tak bych se chtěl zeptat kde má motor 1.8 16V silentbloky a jestli to jde na první pohled vůbec poznat díky:)
  14. Mess

    Peugeot 406 1.8 16V bouchání

    Tady tohle vypadá že to bude v pořádku ale zjistil jsem že když auto zhoupnu vzadu na pravé straně tak tam někde podobně praští u kola v momentu kdy jde auto dolů takže mě napadá třeba zadní tlumič
  15. Ahoj chtěl bych se zeptat odkud nebo proč jde po puštění spojky takové bouchnutí někde ze zadní pravé části auta jakoby někde od kola:myslim Zejména se to projevu při zahřátém motoru občas i po nastartování za studena a jinak nejvíce při zařazení dvojky čtyřky nebo po podřazení na trojku. Je to spíše takové tlumené bouchnutí a zejména při podřazení na trojku se to ozývá nejhlasitěji.Nějak mě nenapadá co by spojka mohla mít společného ze zadní části auta...
×
×
  • Vytvořit...