Přejít na obsah

Rekan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele Rekan

  1. Rekan

    Blikače

    Tak už nejdou ani výstražná světla. Myslíte že to bude tím relé?
  2. Rekan

    Blikače

    Po zahřátí funguje vše jak má a páčka je nová asi 3/4 roku. Relé blinkrů? kde jej najdu a jak prosím zjistím že je špatné?
  3. Rekan

    Blikače

    Zdravím pánové. Mám problém, v tomhle studeném počasí mi nechtějí blikat blinkry. Když dám blinkr tak jednou maximálně dvakrát zabliká a je mrtvej. Někdy ani neproblikne...Ale jakmle je venkovní teplota nad 6 °C není problém a blikají. A když je pod těch 6 °C tak se rozběhnou až je motor zahřátý na 80 °C. Ale varovná světla jedou uplně v pohodě. Děkuji za reakce
  4. Rekan

    306 - Neznámé "hejblátko"

    Děkuji Vám moc pánové za vyřešení. Zítra se po práci stavím do Peugeotu.
  5. Rekan

    306 - Neznámé "hejblátko"

    Ano mám motor 1,9 TD takže jsem jen prohodil písmena.. Úchyt na jednom konci je urvaný, takže asi únava materiálu. Sám bych to nejspíš zmákl opravit pokud bych věděl kde sehnat ten plastový úchyt. Nebo existuje nějaký origo táhlo? A k čemu slouží?
  6. Rekan

    306 - Neznámé "hejblátko"

    Opraveno - omlouvám se za svou neznalost..
  7. Zdravím Vás pánové. Mám dotaz: na mé 306 jsem objevil hejblátko ve stavu jakém můžete vidět na fotce. Chtěl bych poprosit jestli mi někdo řekl oč jde a k čemu slouží. S tímhle nepodarkem jsem auto již pořídil. Děkuji
  8. Zdravím pánové, mám dotaz jestli někdo má stránku na netu, kde by se dalo tohle čidlo koupit.. Pokud se ovšem koupit dá.. Nějak se mi ztratilo, teda lépe řečeno tam není. Jen zaizolované drátky jsem našel. Děkuji za odpovědi a omlouvám se za off..
×
×
  • Vytvořit...