Přejít na obsah

irtomas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele irtomas

  1. irtomas

    Nefunkční klakson

    Super! Díky.
  2. Ahojte, Z ničeho nic přestal fungovat klakson na 206. Nevíte, kde by mohl být problém?
  3. Zdravím vespolek, dochází mi původní baterie FIAMM L2 400 12V 640A a proto se chci zeptat, jakou doporučujete koupit???
  4. Problém vyřešen - zkorodovaná zásuvka na tažném zařízení způsobovala, že se informace z imobilizeru nedostala zpět. Mazec! Taková pitchovina a způsobí, že auto nejede. To mi hlava nebere Ale díky za pomoc
  5. jj my tam mámě tišťák (je malá obdélníkový černy)
  6. hmm, teď se do toho dívám a žádný malý černý obdelníček tam není
  7. Zdravím, jakmile přestalo fungovat dálkové odemykání-zamykání, nejde nastartovat (206 1.4i 55kw, r.v.2009). Budíky se rozsvítí, vše funguje, auto startuje normálně, ale motor nenaskočí. Vyměnil jsem baterii v dálkači, resetoval imobilizer (otočením klíče do polohy jedna a stlačením dálkového odemykání) a nepomohlo. Pojistky jsou taky ok. Někdo nějaký nápad prosííííím???
  8. irtomas

    tyčky stabilizátoru

    Super, díky moc!
  9. irtomas

    tyčky stabilizátoru

    command: OK, na jaro vyměním i tlumiče. Jakou značku doporučuješ?
  10. irtomas

    tyčky stabilizátoru

    command: je to pravý a levý vpředu. MilanF1: značku nevím, ale nebyly to žádné levné šunty AutoKelly apod., Uložení je OK.
  11. Zdravím, loni jsem 3x měnil tyče stabilizátorů na 206 (r.v. 2009, najeto cca. 68 tkm) a už zase jsou v háji. Poradíte mi prosím, co s tím? Jestli dát nějaké kvalitní a jaké nebo zda to může mít souvislost s jinou závadou na nápravě nebo zavěšení (gumy se sjíždí rovnoměrně, geometrie je v pořádku, test tlumičů - 60 a 40%)??? Předem díky! [upravil dne 9/1/14 08:48 od irtomas]
×
×
  • Vytvořit...