Přejít na obsah

jostransky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Valašské Meziříčí
  • Stát
    Česká republika

jostransky's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Má někdo zkušenosti s výměnou autorádia RD4 za speciální 2 din rádio z portálu www.specialniautoradia.cz ? Výrobce (patrně z číny ) tvrdí , že po montáži zůstane zachována komunikace s řídící jednotkou , (dojezd , parkovací asistent . . . ),ale než to koupím , chtěl bych mít jistotu , že to opravdu funguje
  2. jostransky

    5008 ake 2din radio?

    zkus_ www.specialniautoradia.cz Je tam nabídka i pro 5008. Taky se chystám na výměnu za 2 din , ale zatím zjišťuji , jaké funkce nové rádio zachová. Nerad bych přišel o možnost informací z původního rádia , nebo signalizaci z parkovacího asistenta . Podle vyjádření výrobce , prý je 2 din kompatibilní s určitým typem vozu pro které je rádio určené , ale jedná se o číňany , takže mám obavy.Nemáte s tou firmou prosím někdo zkušenosti ?
  3. Auto Tichý ve Vítkovicích je super.Byl jsem tam v pátek 25.4. s porouchaným parkovacím systémem a musím smeknout.Profesionalita , rychlost ...
  4. No taky si myslím , že když přeskočí o zub , tak je to průser daleko větší a potom to asi je na výměnu motoru.Ale než k tomu dojde , tak se právě natáhuje ten řetěz a to se projeví hlučností .Nejdříve jsem to nevnímal ,ale po čase se mi zdálo že při určitých otáčkách něco drnčí.Hledal jsem někde uvolněný plech ,ale pak se z toho vyklubal ten řetěz.Divím se , jak může dnes pustit firma poruchový motor, který je údajně motorem roku do provozu ,když každý třetí má tyto problémy. Jinak co se týče jízdních vlastností , tak je opravdu super.V servisu mi poradili , ať si radši přikoupím záruční roky .
  5. Chtěl bych se podělit o zkušenosti provozu nové 5008 , r.v. 12/12 , moto THP turbo 156 k Zakoupil jsem ji v Německu , najeto cca 30000 km. Asi po měsíci provozu u nás , mi museli vyměnit rozvodový řetěz ,protože motor byl v určitých otáčkách hlučný . V servisu se tomu ani nedivili , prý je to běžné u těchto motorů ??? Naštěstí vše pokryla záruka (do 12/14 ). Cttěl bych se zeptat ostatních se stejným motorem , jestli se vám také tak zahřívá motor , že při běžném nenáročném provozu i na kratší vzdálenosti dobíhá ventilátor chladiče a to i třeba v podzimních měsících , nebo se jedná o nějakou závadu?
×
×
  • Vytvořit...