Přejít na obsah

klematis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 309

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zvoleněves
  • Stát
    Česká republika

klematis's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. klematis

    Lambda sonda

    Dobrý den. V neděli jsem natankoval plnou, ujel 200Km a do plné nádrže dnes dotočil 12,5L benzínu. Tak je to v pohodě, na 1.6i s automatem. Vychází to na 6.25/100km. Hlavně ať to vydrží.
  2. klematis

    Lambda sonda

    Dík za rady. Co se týče svíček, tak mají barvu šedá až světle cihlová. Jinak jsem vyvrtal díru, navařil matku a našrouboval lambda sondu ( sehnal jsem na Feldu 1.6 ). Vyloudil jsem trošku origoš pasty na závit. Tak uvidíme co se stane. Kabel k sondě tam byl. Budu informovat o výsledku.
  3. klematis

    Lambda sonda

    Dík za odpověď. Tak jsem dnes obdržel knihu ( musel jsem koupit na 205, v knize Jak na to pro 309 není motor 1.6i/65Kw). Jsou tam obrázky a tam kde je vyfocená lambda sonda, tak já mám lešenářskou rouru. Auto jsem koupil na podzim a bývalí majitel se zmínil o tom, že jezdilo nějaký čas na plyn. Asi uznal za vhodné, že sporák lambdu nepotřebuje. Tak musím udělat díru,závit, koupit lambdu a najít kabeláž, pokud ji někdo neuštípl.To je zase radosti.
  4. Dobrý den. Mám takovou prosbu. Nemohu najít lambda sondu u Peugeota 309 motor 1.6 ( BDY) rok 1992. Kontroloval jsem celé výfukové potrubí až k katalyzátoru a nic. Auto má spotřebu kolem 11l/100Km. Diagnostika našla vadný potenciometr škrtící klapky.Dal jsem tam noví a nic. Svítí kontrolka K, po odpojení akumulátoru na 1 hod je tak 20Km v pohodě a potom zase ze rozsvítí kontrolka K. Konektory jsem vyčistil, motor šlape jako hodinky ale žere. Tak to odhaduji na lambdu. S autem se jedí po dálnici 25Km a to rychlostí do 110Km/hod. Děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit...