Přejít na obsah

driver68f

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Horní Beřkovice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    313345415

driver68f's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ok, v tydnu to zkusim a dam vedet. Zatim dik za info.
  2. Dik, ale toto muj problem neresi. Musim sehnat nekoho kdo to odpoji a bude klid.
  3. No mam to na manual, central mi nefunguje. Pouzivam stale stejny kod, protoze mi auto opravuje znamy. Takze musim sehnat nekoho, kdo to dokaze odpojit.
  4. zdar,nevim co je automaticky rezim,proste zadam kod a pak startuju. autolektrikar tuhle krabicku neumi. kde mam hledat konektor,nebo relatko? jinak ,kdyz vytahnu klic,tak se to cca za 30sekund zakoduje
  5. Zdravim vsechny a prosim o radu. Mam 306 1.4 benzin rv.97 uz nejaky ten patek a obcas si pazik vzpomene a nechce startovat. Po odkodovani a naslednem startovani zhasnou kontrolky a ticho,nikde nic ani necvakne. Vzdy jsem klicek vyndal a nechal opet zakodovat a nasledne odkodoval a slo opet vse v pohode a nastartoval. Jenze ted se mi to stalo opet a uz to neslo,tak jsem roztahl auto a jel k autoelektrikari. Tam dorazil,zhasl motor a hned opet nastartoval bez problemu. No,autoelektrikar na nic neprisel,starter ok,spinacka taky,kabel nikde poskozeny a u nej se uz zavada neobjevila,zkousel asi 50 startu za sebou a zadny problem. Pro jistotu mi vyvedl kabel od starteru k baterce,abych si to kdyztak startoval rovnou. No druhy den na cerpacce,opet stejny problem,takze jsem vyuzil te vychytavky a nastartoval, ted asi 3 dny normalne startuje. Ma ta kodovaci krabicka nejaky relatka a kde je hledat. Dekuji predem za jakekoli info. Hledal jsem na netu a nic nenasel.
  6. driver68f

    kolové šrouby

    v pohode
  7. driver68f

    kolové šrouby

    kdyz sezenu soustruh stocim si je sam,jsem vyuceny mechanik-serizovac a jeste si to pamatuju :-),jinak s tou delsi hlavou mam jen 12ks,ale radsi stocim ty krcky a nejak poresim podlozky. diky za rady.
  8. driver68f

    kolové šrouby

    ok a diky
  9. driver68f

    kolové šrouby

    diky za odpovedi,jo,kola mam z 205 GTi,ale ty stary srouby mam ze starych speedlinu z 309,maji delsi hlavu a kouka to ven,coz neni hezky. jinak srouby jsem schanel vsude mozne,ale maji jen tyto.
  10. zdravím,potřebuji poradit.....koupil jsem kola Speedline 15" ,ale bez šroubů,mám doma ještě pár šroubů ze Speedline 14",ty mají dlouhou hlavu,tak jsem objednal šrouby z tuning centra,ale ty mají průměr krčku 17,1 mm. Jde mi o to ,zda upravit šrouby a nebo převrtat díry v discich. přikládám foto šroubů a předem děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit...